Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetski poznata glazbena zvijezda, Fedde le Grand boravio je u Dubrovniku. Nizozemac je stigao svojim privatnim avionom u društvu nekoliko prijatelja.


Nevjerojatno simpatična i susretljiva svjetska zvijezda i sam priznaje kako Dubrovnik, ali i cijelu našu obalu nevjerojatno dobro poznaje. Toliko da su se domaćini šalili kako bi mogao biti novi direktor Hrvatske turističke zajednice. Fedde le Grand se više ni sam ne sjeća koliko je puta posjetio Dubrovnik.

Vezani članci In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 5 Jan Kerekeš progovorio o prvim danima očinstva i videu koji je nasmijao više od milijun ljudi! Snimanje filma General - 1 Donosimo odgovor na jedno od najčešćih pitanja: Koliko je istine u filmovima temeljenim na stvarnim događajima?

Oduševljava ga činjenica da je sve toliko staro i očuvano, a zašto je toliko zaljubljen u Dubrovnik teško mu je objasniti.

'Vama je to normalno, ali mnogi ljudi iz središnje Europe ne znaju mnogo o Dubrovniku. Svi bi trebali znati koliko vam je lijepa država, pogotovo Dubrovnik', rekao je Fedde.

DJ, producent i remikser s nepunih 38 godina stekao je bogatstvo procijenjeno na dva i pol milijuna dolara. Remiksao je hitove zvijezda kao što su Coldplay, Madonna i Robbie Williams. U zadnje vrijeme na tu listu je dodao obrade hitova Rihanne, Shakire i Michaela Jacksona.

U Dubrovnik je stigao radi nastupa na tvrđavi Revelin. No kada je u pitanju voljeni grad privatnim avionom sletio je dan ranije i zainteresirano slušao sve o bogatoj povijesti o kojoj već pomalo i sam ponešto zna.

Što je sve naučio o Dubrovniku pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.