Ženstvena sportašica

Sandra Perković kakva se rijetko viđa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim što imaju omiljene dizajnere hrvatske zvijezde imaju i omiljene vizažiste.

U pet dana modele je predstavilo čak 17 dizajnera, a njihove vizije za toplije dane pogledale su brojne domaće zvijezde, poput Maje Šuput, Anice Kovač i Indire Levak. Romantika, čipka i povratak u sedamdesete samo su dio vizije domaćih dizajnera. Ana Vela.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nasmijana voditeljica Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Redovan scenarij na hrvatskim revijama je da zvijezde u prvim redovima zasjene modele na pisti. Time je revija Aleksandre Dojčinović bila pravo malo modno čudo. Pored prelijepih modela sve ostalo palo je u drugi plan.

Nezaboravno finale Bipa Fashion.hr-a

Uz novi romantični trend koji smo često viđali na pisti Fashion.hr pitate li poznate Hrvatice najbolje pašu male Valentinove cipelice teške 5 tisuća kuna. Na to nas je na Fashion hr-u podsjetila Anica, dan poslije nje Severina, a već ranije u njima smo viđali Sanju Duggan i trendsetericu Ivu Balaban.

Fashion hr pokazao je kako malo koja domaća zvijezda nema svog favorita među dizajnerima. Ipak, favorit večeri bila je i  Sandra Perković. Slavna je sportašica pokazala svoju ženstvenu stranu pojavivši se u štiklama.

 

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

Sa mojom @zanakozul @leilou_by_alex

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Neke su modne suradnje već odavno prerasle u prava prijateljstva. Poput Nine Badrić i modnog dvojca Envy RoomModni dvojac u posljednje vrijeme poznat po vjenčanicama pokazao je reviju prožetu ženstvenim modelima koji su u sjećanje prizivali Monicu Belucci

Osim što imaju omiljene dizajnere hrvatske zvijezde imaju i omiljene vizažiste. A oni najpoznatiji vrijedno su radili iza kulisa Bipa Fashion.hr-a

Kada u prvom redu sjede Andreja Šušnjara i Maja Šuput možete odmah znati da ćete uskoro vidjeti novu reviju Elfsa.

Moramo priznate ove sezone na Bipa Fashion.hr-u nedostajao nam je Robert Seve. I još jedanput Vinko Filipić, njegov tim i naravno, glavne zvijezde Fashion.hr-a - sami dizajneri - natjerali su nas da s nestrpljenjem očekujemo iduće modno druženje. I na kraju ostalo nam je samo dragoj Maji poželjeti jedan dugi odmor uz puno lijepih snova.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene