Emotivan odlazak

Većina grubih riječi bila je upućena upravo njoj: Lucija otkriva tko je najprljaviji igrač na imanju!

Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Bujdo (Foto: PR) Lucija Bujdo (Foto: PR) Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) +0 Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Još jedna Farmerica napustila je imanje. Iako je od samog početka showa bila pod najvećim udarom farmera, koji nisu birali svoje riječi, Lucija Bujdo im je na odlasku oprostila sve.

"Mlada je i neiskusna" - tako su farmeri cijelo vrijeme karakterizirali Luciju, od samog ulaska na Farmu. A njezin duel u areni s Editom, zapravo je bio okršaj klanova koji su izraženiji no ikad.

''Borit ću se i ako pobijedim bit ću sretna, ali i ako izgubim bit ću sretna, jer idem svojoj obitelji, ali borit ću se do zadnjeg pa što bude bude'', poručila je Lucija. 

Pogledaj i ovo Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Razotkrila prljave igre Edita napustila farmu, a što će reći njezin dečko o nježnostima sa Sašom? ''Pa nismo se mi drpali''

Iako je s njima željela provesti rođendan, dovoljno snage za ostanak nije uspjela sakupiti. A atmosfera na imanju u posljednje je vrijeme daleko od idilične.

''Bilo je tu svađa s kandidatima, svi smo pucali, zbog duhana, ne znamo ništa, pa nije bilo ni hrane dovoljno sve je to utjecalo na svađe'', priča Lucija. 

Lucija Bujdo (Foto: PR) Lucija Bujdo (Foto: PR) Foto: PR

Većina grubih riječi bila je upućena upravo njoj.

''Ja sam se našla na meti negativnih reakcija jer sam osoba koja ne da na sebe. Nisam tip osobe koja će na provokaciju okrenuti glavu i otići nego sam uvijek ta koja nema dlake na jeziku. Najteži trenutak mi je bio drugi dan farme kad je bio Frane gazda, njegove provokacije. Ujutro me napao zašto mi nisi skuhala kavu i takve neke sitnice koje su mene rasplakale. '', objašnjava. 

Unatoč brojnim suzama i neopravdanim napadima, s imanja je otišla čista srca.

''Oprostila sam i zaboravila sam, što sam i rekla farmerima. Ne želim s nikime ostati da se vani ružno gledamo'', tvrdi Lucija. 

Ali se zato ružni pogledi i verbalni okršaji nastavljaju među ostalim farmerima koji već duže vode bitke s Matejom.

Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr  

''Na početku smo bili skroz u ok odnosim, razgovarali smo puno i družili se, ali počeo je biti dvoličan, igrati igru što smo vidjeli u dvoboju s Majom. Htio je odigrati i sa mnom igru, zamolio me da ga odaberem za dvoboj'', priča. 

Dok se Matej nadao lakom dolasku do imuniteta, Lucija je svoje povjerenje ukazala Ozrenu i postavila ga za gazdu.

''On mi je puno pomogao i terapijom mi je uklonio dugogodišnju bol, gastritis , a bio je tu kad mi je trebao razgovor, bio mi je potpora'', prisjeća se Lucija. 

Kao i svako životno iskustvo, sudjelovanje na Farmi za nju je bilo dobra lekcija.

Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Bujdo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Pa shvatila bih tu igru kao igru, a ne kao neki životni ciklus, preosobno sam shvaćala neke stvari i nisam smjela drugim kandidatima koji su me u to vrijeme napadali pokazati koliko sam slaba'', govori. 

Upravo su međuljudski odnosi, uz veliku nebrigu o samom imanju, najveći problem.

''Farmerima bih poručila da se bore, ali neka ne zaborave biti ljudi'', zaključila je Lucija.  

Što se više bliži finale, ovakve savjete farmeri bi trebali slušati češće jer igra postaje sve prljavija.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene