neostvarena želja

Nikada nije postala majka: Fani Čapalija progovorila o onome što je dugo tišti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekad najljepša Europljanjka Fani Čapalija otkrila je kako se nosi s udvaračima, ali i priznala zbog čega danas žali.

Po mnogima najljepša hrvatska missica Fani Čapalija rijetko istupa u medije, ali pred mikrofonom IN magazina uvijek je spremna za razgovor. "Ja sam se uvijek zezala da sam kao Petar Grašo – nema te, nema te, onda onda kad te ima, vaauuu", smije se Fani.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

Nekad najljepša Europljanka izbjegava društvena događanja, intervjue i sve drugo što bi joj moglo zadirati u intimu. U životu je mnogo toga prošla, ali od svega je najviše ljuti…

"Nepravda, baš to, ako bih morala izdvojiti na prvo mjesto, onda je to. Jer uvijek kažem idem fer, a u današnje je vrijeme sve više i više da nije tako, a odgojen si u onom vremenu kad je bilo tako. Ali znam da pravda i isitina uvijek pobjede", govori Fani. Živi povučenim životom na Čiovu, nadomak Trogira. Kaže kako ju najviše vesele šetnje sa psićem Benijem i druženje s nećakinjom, za koju bi dala cijeli svijet.

"Mala Nika, sad je navršila 5 i pol godina, normalno zdravo i veselo dijete kao i većina. Ja nemam svoje dijete, a nju volim kao da je moja, možda i više, ne znam", kaže Čapalija. Uvijek nasmijana i puna pozitivnog duha, Fani ima jedan neostvaren san, ekskluzivno za IN magazin priznala je kako joj je žao što se još uvijek nije ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi – ulozi majke.

"Normalno da mi je žao, ali opet ne mislim da se to neće nikad dogoditi. Željela bih da se dogodi, a ne može se ni to dogoditi tek tako, trebaju se i tu poklopiti stvari – ja sam rekla ili prave ili ništa. Tako da kad i ako to bude, a voljela bih da bude, normalno da bih bila najsretnija da se to dogodi", uvjerava nas Fani.

Trenutačno je njezino srce slobodno, ali udvarača joj ne nedostaje. "Ima udvarača, ali ipak ja uvijek znam što hoću, pa tako i sada. Ali mislim da se to neće moći sakriti ni ispred vas kad se dogode. Stvarno sam slobodna, a dokad će biti tako, doznat ćemo", govori bivša Miss.
Kad su u pitanju muškarci, najviše joj odgovaraju Dalmatinci. Ističe da su muškarci općenito pri udvaranju prilično lukavi.

"Većina muškaraca kao da me se malo i boji pa mi priđu preko Benija, a znam da ih Beni najmanje zanima u toj priči. Kažu kao da je smiješan pas i tako krene priča. Skroz ih razumijem ako se boje, ali mislim da nema razloga za to", kaže Fani.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene