Nekad najljepša Europljanjka Fani Čapalija otkrila je kako se nosi s udvaračima, ali i priznala zbog čega danas žali.


Po mnogima najljepša hrvatska missica Fani Čapalija rijetko istupa u medije, ali pred mikrofonom IN magazina uvijek je spremna za razgovor. "Ja sam se uvijek zezala da sam kao Petar Grašo – nema te, nema te, onda onda kad te ima, vaauuu", smije se Fani.

Nekad najljepša Europljanka izbjegava društvena događanja, intervjue i sve drugo što bi joj moglo zadirati u intimu. U životu je mnogo toga prošla, ali od svega je najviše ljuti…

"Nepravda, baš to, ako bih morala izdvojiti na prvo mjesto, onda je to. Jer uvijek kažem idem fer, a u današnje je vrijeme sve više i više da nije tako, a odgojen si u onom vremenu kad je bilo tako. Ali znam da pravda i isitina uvijek pobjede", govori Fani. Živi povučenim životom na Čiovu, nadomak Trogira. Kaže kako ju najviše vesele šetnje sa psićem Benijem i druženje s nećakinjom, za koju bi dala cijeli svijet.

Fani Čapalija (FOTO: Danijel Galić)
Fani Čapalija (FOTO: Danijel Galić)

"Mala Nika, sad je navršila 5 i pol godina, normalno zdravo i veselo dijete kao i većina. Ja nemam svoje dijete, a nju volim kao da je moja, možda i više, ne znam", kaže Čapalija. Uvijek nasmijana i puna pozitivnog duha, Fani ima jedan neostvaren san, ekskluzivno za IN magazin priznala je kako joj je žao što se još uvijek nije ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi – ulozi majke.

"Normalno da mi je žao, ali opet ne mislim da se to neće nikad dogoditi. Željela bih da se dogodi, a ne može se ni to dogoditi tek tako, trebaju se i tu poklopiti stvari – ja sam rekla ili prave ili ništa. Tako da kad i ako to bude, a voljela bih da bude, normalno da bih bila najsretnija da se to dogodi", uvjerava nas Fani.

Fani Čapalija (FOTO: Danijel Galić)
Fani Čapalija (FOTO: Danijel Galić)

Trenutačno je njezino srce slobodno, ali udvarača joj ne nedostaje. "Ima udvarača, ali ipak ja uvijek znam što hoću, pa tako i sada. Ali mislim da se to neće moći sakriti ni ispred vas kad se dogode. Stvarno sam slobodna, a dokad će biti tako, doznat ćemo", govori bivša Miss.
Kad su u pitanju muškarci, najviše joj odgovaraju Dalmatinci. Ističe da su muškarci općenito pri udvaranju prilično lukavi.

"Većina muškaraca kao da me se malo i boji pa mi priđu preko Benija, a znam da ih Beni najmanje zanima u toj priči. Kažu kao da je smiješan pas i tako krene priča. Skroz ih razumijem ako se boje, ali mislim da nema razloga za to", kaže Fani.

Fani Čapalija (Screenshot: Video)
Fani Čapalija (Screenshot: Video)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.