Što su glavni glumci otkrili pred kamerama inMagazina, pogledajte u video prilogu!


Nakon što ste se punih šest sezona smijali do suza seriji 'Lud, zbunjen, normalan', u ponedjeljak na programu Nove TV počinje nova bosansko-hercegovačka humoristična serija - 'Dva smo svijeta različita'. Glavnu ulogu glumi izvrsni Emir Hadžihafizbegović s kojim je razgovarala novinarka Ivana Nanut.

>> 'Dva smo svijeta različita': Emir Hadžihafizbegović nasmijat će vas do suza!

Vezani članci Slika nije dostupna Bori se s nesanicom već 25 godina: "Baci me oko dva i već sam u pet na nogama" Slika nije dostupna Na mjestu s kojeg je krenula jedna od najpopularnijih predstava ex-Yu

Glavni lik serije je Fadil Opančić, seljak i predsjednik zadruge u Donjem Brabonjištu zbog malverzacija koje je počinio u korist rođaka Uzeira, bio primoran zajedno sa suprugom Bahrom i sinom Pipunom pobjeći u Sarajevo. Zahvaljujući rođaku, tamo ga čeka posao ravnatelja kazališta.

'Čovjek koji iz ruralne sredine postaje intendant teatra i prvi mu je potez da od garderobe napravi kafanu, sama ta drama i ta vinjeta koju imamo na početku serijala dovoljno govori o kakvojm se luđaku radi', objašnjava Emir pred kamerama inMagazina.

Ulogu Josipa, bivšeg ravnatelja kazališta, utjelovio je zagrebački glumac Željko Duvnjak. 'Josip je predan svom poslu, nastoji da je sve po špagi prema određenim visokim umjetničkim kriterijima i za to je školovan dok se ne pojavi Fadil koji je sve suprotno od njega, u neredu misli samo na sebe, nije mu bitna zajednica već misli samo na svoj popunjeni džep i na tome samo i radi', objašnjava Željko svoj lik u seriji.

Što su još  glavni glumci otkrili pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu, a u ponedjeljak u 20 sati na programu Nove TV emitirat će se prva epizoda ove urnebesno smiješne komedije, čiju režiju, kao i serijala 'Lud, zbunjen, normalan', potpisuje Elmir Jukić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook