Odrastao je

VIDEO Evo kako danas izgleda pobjednik Eurosonga!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve koji za njega nisu čuli 10 godina, koliko je prošlo od njegove pobjede na dječjem Eurosongu, sljedeća bi priča mogla iznenaditi.

Nekada je pjevao 'Ti si moja prva ljubav', a danas Dino Jelusić zvuči drugačije. Nastavio je glazbeno školovanje, okupio bend i uživa u hard rocku koji ga je, kako kaže, potpuno osvojio.

Pogledaj i ovo Dino Jelusić "Zaista sam počašćen" Veliki uspjeh Dina Jelusića u dalekom Japanu, evo kakvu su mu laskavu titulu dodijelili tamo!

'Zna nam se nekad zalomitz da sviramo tu pjesmu na koncertima u malo žešćoj verziji kad publika to traži. Ljudi uvijek divljaju na to. Bila to motorijada, svirka u nekom klubu, kakva god bila ekipa uvijek nastane raspašoj, urnebes', otkrio je Dino.

Hrvatske nema na Eurosongu, a ove je godine najluđi: Evo tko će nastupiti!

'Trenutno se zadovoljavam glazbom koju sviram, dobivao sam neke ponude da postanem popularan, ali trenutno mi je ljubav prema glazbi prevelika da bih to zamijenio za novac i da bih radio nešto što stvarno ne volim', dodao je.

No, to nikako ne znači da se srami svojih početaka.

'Danas mi to zna pomoći jer na račun toga mogu dobiti svirku. Ali ipak počinjem iz početka, ovo je druga glazba, druga vrsta publike', rekao je Dino.

Jednako razmišljaju i članovi njegova benda. Još nemaju službeno ime, ali to je manje važno, dok su složni i ima svirki.

'Iako smo individulano različiti i imamo različit ukus za glazbu, uvijek se u rekordnom roku dogovorimo. Nema nesuglasica, nedoumica, svađa pogotovo', rekao je Damir Mileković, koji svira bas gitaru.

Iako, barem u službenoj verziji, dečki kažu kako šefovanja nema, Dino je zaslužan za tekstove pjesama.

'Inspiraciju najviše nalazim u nekim svojim unutranjim brobama i frustracijama, ljubav nije česta tema. Imam par ljubavnih na ovom albumu', otkrio je Dino.

A što ga povezuje s osječkim HNK te kakvi su planovi za budućnost, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene