Je li istinita ona da je ''žena ženi vuk'' ili su od drugih najviše naučile? Slušaju li žensku intuiciju, poznate su dame otkrile našoj Sanji Kuzmanović. A povodom Međunarodnog dana žena svaka od njih drugim je ženama poslala snažnu poruku.

Galerija Ivana Paradžiković (Foto: IN Magazin) Renata Končić Minea (Foto: IN Magazin) Renata Končić Minea (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) +4 Ivana Paradžiković (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

One su lijepe, jake, uspješne, samostalne i od prošlog petka smiješe se s portreta u Galeriji Kranjčar. Inspirativnim porukama naše su poznate dame obilježile dan posvećen upravo njima.

Vezani članci Renata Končić Minea Minea objavila fotku zbog koje su mnogi ostali bez riječi: 43 su joj godine, a izgleda kao djevojčica! Ivana Paradžiković Ivana Paradžiković: "Vrijeme je za nove profesionalne izazove"

''Ne idi u kalupe, budi ono što jesi, ne podilazi baš previše svima, budi svoj. I sve što radiš u životu – radi s ljubavlju'', savjet je Indire Levak. 

''Smatram da su ljudi danas dosta stisnuti, boje se biti povrijeđeni, boje se biti razočarani, boje se dopustiti da ih nešto gane. Kad pustiš srce da plače, i da voli, nekako život je puniji, ima smisao'', smatra Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica Provjerenog. 

Najčešća poruka žena ženama bila je da nauče voljeti same sebe.

"Budi sretna, vodi brigu o sebi, misli na sebe, voli se, mazi se, pazi se, jer mi sve žene imamo neke ambicije prema drugima i onda zaboravimo voljeti i njegovati sebe i onda padnemo u drugi plan'', zaključila je Renata Končić Minea, pjevačica i voditeljica. 

''Moram priznati da je nekad to stvarno teško, stvarno je teško voljeti sebe, ali mislim da kad zavolimo sebe, onda je lakše voljeti i imati razumijevanja i za druge ljude'', mišljenje je glumice Judite Franković. 

''Mi to lako zaboravimo, lako stavimo bilo koga drugoga ispred nas, a to nije dobro ni za koga na kraju'', rekla nam je glumica Tara Rosandić. 

Isto tako, drage žene, naučite se oslanjati na vlastitu intuiciju. Jer žensko je šesto čulo, slažu se dame, nepogrešivo.

''Nekako me ta intuicija činila sigurnijom u sebe, iako to tada nisam prepoznavala kao neku sigurnost, nekako mi je samo bilo jasno: okej, to je moj put'', objašnjava nam Judita Franković. 

Iako je izreka da je žena ženi vuk gotovo uvriježena, oko toga se ipak lome koplja među pripadnicama nježnijeg spola.

''Pa ne volim generalizirati, ali u poslu su žene dosta nemilosrdne, moram priznati'', mišljenja je Ivana Paradžiković. 

''Ja imam jako drage, lijepe i dobre žene oko sebe, koje volim već godinama i koje vole mene i nemam nikakvih vukova u životu'', otkrila nam je Minea, a Tihana Harapin nam je odala kako ju je život naučio da ne bi voljela imati žene kao neprijatelje, možda radije muškarce. 

Ipak, upravo su od žena dobile najbolje životne smjernice, čak i onda kad su savjeti zapravo izostali.

''Majka je moja bila tipična prestrašena majka i na temelju nekih njezinih postupaka za koje mislim da nisu bili u redu mislim da je mogla biti jača, čvršća, snažnija. U nekim momentima ja sam došla do zaključka da neću u nekim stvarima biti kao moja majka, ne zato što je ona bila loša, nego zato što je bila previše dobra'', otkrila nam je Tihana. 

Upamtite, bitno je biti ono što jeste i voljeti se upravo zbog toga. Dan žena tada ćete slaviti i sve ostale dane u godini.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Nakon kratke i teške bolesti: Preminuo Dubravko Vorih, basist Prljavog kazališta Dubravko Vorih (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Koncert Prljavog kazališta (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Koncert Prljavog kazališta (Foto: Borna Filic/PIXSELL) +2 Prljavo kazalište (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju