Koji je vaš?

Estradnjaci otkrili svoje najdraže poklone

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veliki, mali, zamotani u šareni papir ili kupljeni u posljednji trenutak i smješteni pod božićno drvce. Kakvi god bili, važno je da su od srca. Božićnim poklonima vesele se i naši estradnjaci.

Otkrili su nam da su im u djetinjstvu igračke bile najpoželjniji poklon i podijelili s nama uspomene na one najupečatljivije. 'Sjećam se tih nekih igrica kad sam bio klinac. Mi smo imali tu sreću, odnosno nesreću, da smo za Božić morali u školu ić. Onda smo odmah te igračke nosili u školu uspoređivali tko je dobio bolje', prisjetio se Igor Mešin.

Pogledaj i ovo showbuzz Uključite Blagdane VIDEO Duh prošlih Božića prati i poznate Hrvate

Tisuće lampiona vinule su se u nebo nad Zagrebom, a s njima i najljepše želje!

Slatkiši su, naravno, popravili cjelokupni dojam. Danas, kako godine prolaze, nešto je drugačija situacija. Ipak s godinama sve važnije postaje - ono nematerijalno. 'Jako me veseli kad netko otvara moj poklon, i bome i mene veseli... ne mogu lagat da sad kažem da mene ne veseli da ja dobijem poklon - veseli me', priznaje Katarina Rautek iz grupe E.T.

Boris Novković ima posebno iskustvo s božićnim poklonima. Budući da je pjevač rođen na Božić, često su i rođendanski. Komercijalna strana Božića iz godine u godinu sve više prikriva smisao omiljenog nam blagdana. Danas je pravi trenutak da se prisjetimo zašto slavimo Božić i damo prednost onoj drugoj, dubljoj strani. No to ne znači da nam koja sitnica pod okićenim drvcem neće izmamiti osmijeh na lice.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene