Drugi najbolji glas na svijetu

KRALJICA ROMSKE GLAZBE i baka više od stotinu unučadi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je u Zagrebu koncert održala kraljica romske glazbe Esma Redžepova. Glazbenica i humanitarka je uoči svojeg nastupa otkrila zašto posebno voli nastupati u Zagrebu. Doznajte što smatra najvećim životnim uspjehom te je li stroga baka unučadi, kojih ima, zamislite, više od stotinu.

Esma Redžepova posebno voli nastupati u Zagrebu. Za naš glavni grad vežu je lijepe uspomene s početka karijere jer je ovdje snimala prvu ploču, kada je imala svega 11 godina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

'Gradska kafana me veseli u centru grada, aktedrala, to je blizu centra, voljela sam šetati ilicom. Zagreb je bilo ko da si išao u italiju kupiti nešto, Tu sam se oblačila. uvijek u Zagrebu ne zaboravim kuptit neki šešir jer u centru grada prave dobre šešire', rekla je Esma.

Danas, nakon što je prošlo više od pola stoljeća, Esma se, uz to što je proglašena kraljicom romske glazbe, može pohvaliti i titulom drugog najboljeg glasa svih vremena na svijetu.

'Ella Fitzerald je prva, pa iza dolaze Pavarotti i Maria Callas i mnogi drugi veliki umjetnici', podsjetila je Esma.

Osim pjevačkih uspjeha, velik uspjeh su i njezina djeca, čak 47 sinova, koje je posvojila. Kao majka, kaže, itekako je stroga. Unučadi ima 124-ero pa je za vrijeme proslava u Esminoj kući uvijek živo.

Što je još Esma otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene