Sinoć je u Zagrebu koncert održala kraljica romske glazbe Esma Redžepova. Glazbenica i humanitarka je uoči svojeg nastupa otkrila zašto posebno voli nastupati u Zagrebu. Doznajte što smatra najvećim životnim uspjehom te je li stroga baka unučadi, kojih ima, zamislite, više od stotinu.


Esma Redžepova posebno voli nastupati u Zagrebu. Za naš glavni grad vežu je lijepe uspomene s početka karijere jer je ovdje snimala prvu ploču, kada je imala svega 11 godina.

Vezani članci Maja Šuput Šuput se dotaknula škakljive teme zbog koje su je prozivali u medijima: "Kad čitate da nisam platila režije..." Poznate zvijezde u ležernom izdanju Traperice, tenisice i trenirke - holivudske zvijezde pak najradije biraju opušteni stil!

'Gradska kafana me veseli u centru grada, aktedrala, to je blizu centra, voljela sam šetati ilicom. Zagreb je bilo ko da si išao u italiju kupiti nešto, Tu sam se oblačila. uvijek u Zagrebu ne zaboravim kuptit neki šešir jer u centru grada prave dobre šešire', rekla je Esma.

Danas, nakon što je prošlo više od pola stoljeća, Esma se, uz to što je proglašena kraljicom romske glazbe, može pohvaliti i titulom drugog najboljeg glasa svih vremena na svijetu.

'Ella Fitzerald je prva, pa iza dolaze Pavarotti i Maria Callas i mnogi drugi veliki umjetnici', podsjetila je Esma.

Osim pjevačkih uspjeha, velik uspjeh su i njezina djeca, čak 47 sinova, koje je posvojila. Kao majka, kaže, itekako je stroga. Unučadi ima 124-ero pa je za vrijeme proslava u Esminoj kući uvijek živo.

Što je još Esma otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.