Zvijezda turske serije

Riza otkrio hoće li pronaći ljubav s Dilom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni turski glumac ERKAN PETEKAJA, našoj publici poznat kao markantni RIZA iz popularne serije DILA, ekskluzivno za In Magazin govori o ljubavi prema supruzi, svojem sinu i odrastanju.

Erkan slovi kao velik profesionalac, u što se uvjerila i naša ekipa, promatrajući ga kako se priprema za snimanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova epizoda Novi problemi muče Rizu i Dilu

Na setu serije DILA, koja je osvojila domaću publiku, bila je naša Ivana Nanut kojoj je nakon intervjua šarmantni glumac poklonio cvijeće.

VIDEO Serija se snimala na istoj lokaciji kao i ' SkyFall'

'Scenarij serije u kojoj glumim govori o feudalnom ustroju i zemljoposjedništvu te pridaje veliku važnost obiteljskom poretku. Iskren je prema suradnicima. Za njega rade tisuće ljudi', riječi su kojima je glumac Erkan Petekkay opisao lik kojeg utjelovljuje u turskoj seriji koju pratimo na Novoj TV.

Na pitanje reporterke Ivane Nanut, hoće li Riza i Dila pronaći ljubav, glumac odgovara: 'Već su je našli. Jako su zaljubljeni, ali ne mogu biti zajedno. Stalno ih nešto sprječava.'

Ivana Nanut je s poznatim turskim glumcem, jednim od vodećih u zemlji, razgovarala na setu serije Dila, točnije u Rizinom uredu. Petekkay inače živi u Istanbulu, ali je zbog snimanja 'Dile' trenutno u Adani, te zajedno sa svim glumcima boravi u istom hotelu.

Erkan Petekkay ispričat će sve odruženju s ostalim glumcima sa seta te otkriti detalje iz svoje kazališne karijere. Saznat ćemo i neke vrlo osobne stvari iz glumčevog obiteljskog života. Turska zvijezda u velikom intervjuu za inMagazin ispričat će i neke novosti iz serije koje ćemo tek gledati na Novoj TV, ali i brojne druge stvari iz svog uzbudljivog života.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene