Zvijezda hita Dar Mar

Enes Vejzović otkrio je li sličan gradonačelniku kojeg glumi u popularnoj seriji

Enes Vejzović Enes Vejzović DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović Enes Vejzović +0 Enes Vejzović Galerija

Nije neobično da i svjetski i domaći glumci završe u politici. A to je isprobao i glumac Enes Vejzović, no samo u seriji "Dar Mar", gdje glumi načelnika Juru Brkljaču. Po čemu su tu slični ovaj televizijski političar i glumac, pogledajte u našem videu.

Mnogo želja ima Jure Brkljača, načelnik Dizmova. Ovo malo mjesto puno je zanimljivih anegdota. A načelnik ima pune ruke posla. Koliko su pak slični glumac Enes Vejzović i načelnik Jure provjerili smo paralelnim intervjuom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Što ste htjeli biti kao mali?

Enes: "Jako dugo sam htio biti astronaut, zatim teoretičar umjetnosti. A onda sam vidio da s glumom mogu biti sve to", priznao nje

Jure: "Dok su se ostali igrali s loptom. Ja sam znao guske i ovce dotjeravati u red sa mojim psom Šarkom"

Što vam je najbitnije u životu?

Jure: "Najbitnija u životu mi je obitelj"

Enes: "Pa moja obitelj. Dakle, u tome se slažemo Jure Brkljača i ja"

Koja vam je najveća mana?

Jure: "Najveći porok je to što radim previše. Znači svaki dan 25 sati ja radim"

Enes: "Pretjerana revnost".

Kako bi se opisali u tri riječi?

Jure: "U principu nema tu puno filozofije. Dakle pošten, častan, iskren, nepotkupljiv čovjek"

Enes: "Onaj koji ne zna pričati o sebi".

Biti načelnik jednog ovakvog mjesto prilično je izazovno. Pogotovo kad se primjerice policijska postaja zatvara, a ima tu i drugih problema: "U ovakvom mjestu je dosta teško živjeti jer najveći problem ja imam s mještanima. Dakle kao i svakom političaru kad dođemo do ljudskih resursa dolazimo do velikih problema.

Što sve Juru očekuje, a u kakve će probleme obitelj Grob upasti ne propustite pratiti u novim epizodama serije Dar Mar već večeras u 21: 15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 +9 Lu Jakelić - 2 Celebrity Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene