Emir Hadžihafizbegović nedavno se vratio iz grada koji nikada ne spava. Riječ je, naravno, o New Yorku, u kojem je Emir osvojio još jednu nagradu za najboljeg glumca.

Galerija


Jedan od najzaposlenijih bosansko-hercegovačkih glumaca Emir Hadžihafizbegović upravo se vratio iz New Yorka, gdje mu je uručena nagrada za najboljeg glumca u filmu ''Žaba''.

Vezani članci Marko Cindrić - 4 Na male ekrane stiže urnebesni prikaz društva unutar Drugog svjetskog rata, znamo sve o novoj seriji! Tarik Filipović - 5 Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović!

''Bitne su, važne su, satisfakcija su za napravljeni posao, godi čovjeku kad čuje da ju je dobio. Ali kako Krleža kaže uzmi nagradu, stavi ju na leđa i idi dalje, nije dobro da čovjek glumac ili književnik ili slikar razmišlja o kontekstu nagrada ako stvarate nešto i provocirate hoćete li ju dobiti onda se cijela stvar poljulja'', kazao je Emir.

Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr)
Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Pobjednički ples Emir je zaplesao na najpoznatijem svjetskom trgu - Times Squareu.

''I onda smo napravili neko zezanje i zaplesali s crncima. Bilo je lijepo to je moj četvrti odlazak u New York i to je zaista drugačiji grad od drugih, čak ima i Eskima'', našalio se glumac.

Iako je iza njega više od 30 godina profesionalne karijere, Emir je zaposleniji nego ikad. Upravo je završio snimanje humorističnog serijala, u zagrebačkoj Gavelli priprema predstavu za slijepe i slabovidne osobe, a publiku i dalje nasmijava s kultnom predstavom ''Audicija", gdje glumi osebujnog lika - Bogoljuba Šaulića iz Bosanskog Grahova.

Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr)
Emir Hažihafizbegović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Nedavno je i zaplakao, kada mu je njegov veliki prijatelj Dino Rađa rekao kako je primljen u košarkašku Kuću slavnih. Naime, svake godine, za vrijeme Filmskog festivala u Sarajevu, Viktorija i Dino Emirovi su najdraži gosti.

''Jesam ponosan sam jer je moj brat pustio sam suzu radosnicu, to je veliko priznanje velikom sportašu i velikom čovjeku. Ja kao njegov prijatelj sam se malo hvalio'', otkriva Emir.

Što je još Emir otkrio pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.