Emilija Kokić prisjetila se dana najveće slave - kada je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.


U ovotjednoj debati u emisiji "Petkom s Petkom" debatirali su o privatnosti Lana Klinogr Mihić, Goran Karan, Jole te Emilija Kokić. Zanimalo je Mineu kakvi su mediji bili prema Emiliji Kokić kada je bila na vrhuncu karijere, predstavljajući Hrvatsku na Eurosongu. "Imam osjećaj da nije bilo toliko žutila kao danas. Sjećam se situacije kad su nas uhvatili u restoranu, doslovno čovjek stoji i čeka da me uslika s otvorenim ustima", kazala je Kokić.

Vezani članci Slavko Sobin Slavko Sobin zaspao na setu pa se probudio s porukom na zanimljivom mjestu zbog koje mu se javila Minea Slika nije dostupna Kakav je život Minea vodila prije 'vrabaca i komaraca'?

Progovorili su i o obožavateljima. Jole kaže da nikad nije imao nikog tko je pretjerao. Emilija Kokić rekla je kako je dobivala dosta čudnih pisama. "Bilo je bračnih ponuda, stajalo je kao kad se vjenčamo bilo bi dobro da vidim sliku tvoje kuće i tvog auta", otkriva Emilija. Karan otkriva da mu je obožavateljica poklonila konja. Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.