Sve otkrio Petku

Emilija i Dujmić ponovno na Eurosongu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rajko Dujmić gostovao je u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom'. Sjetio se mnogih zanimljivih trenutaka, Eurosonga, Porina...

'Moj najveći uspijeh u karijeri je pobjeda na Eurosongu. Tad je cijela Europa došla u Zagreb', rekao je Rajko Dujmić gostujući u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom', gdje su ga čekala brojna iznenađenja, uključujući i susret s Emilijom Kokić.

Pogledaj i ovo showbuzz i dalje životno ugrožen Kolege Rajka Dujmića se oglasile nakon teške nesreće: "Nadam se da će mu nebeske kočije dati još vremena"

Naime, nekadašnja grupa Riva u kojoj je Emilija pjevala na Euroviziji je pobijedila s Rajkovom pjesmom Rock me baby. 'Imala sam dugačku kosu u minivalu, a kad su je šišali jako sam plakala', priznala je pjevačica. No danas kaže bi se mogla ošišati i na nulu da se to sve ponovi. 'Nikad ne reci nikad i razmišljao sam o tome', potvrdno je odgovorio Rajko o mogućnosti ponovnog odlaska na Eurosong.

'Kad sam ih prvi puta vidio imao sam viziju velike pozornice. Oni su bili moja halucinacija', rekao je Rajko otkrivši kako Emilija nije mogla prestati plakati zbog frizure koju su joj napravili za natjecanje.

>> Stranci oduševljeni našom 'Mižerjom': 'Oduzima dah!'

Ovogodišnji dobitnik Porina za životno djelo, pričao je i o svojim nesigurnostima u životu. 'Uvijek sam htio biti pjesnik, ali me bilo sram to prizati. I sram me bilo potpisati pod te riječi jer sam imao osjećaj da ljudi gledaju u moju dušu i da točno znaju da sam to ja', rekao je Rajko.

O tome kako je Jasminu Stavrosu dao ime, zašto su mu 4 asa jedna od najljepših uspomena i kako je nastao hit 'Umoran' pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene