Zgodna Ella otkrila je što planira ovog ljeta pokazati, a što sakrivati na plaži. Anđa Marić, pak, kaže da traži ljubav!


Dok su pomno pratile nove ljetne kolekcije naših priznatih dizajnera, na drugoj večeri BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTION-a s poznatim smo damama otvoreno razgovarali o njihovim nesigurnostima i navodnim nedostacima. Dame su nam otkrile što će ovog ljeta skrivati, a što istaknuti na plaži.

Plus size Lucija Lugomer otkrila je tako da želi da voli istaknuti na sebi struk i bokove. 'Pošto nisam bila u teretani godinu dana, ja mislim da ću sakriti većinu, po mogućnosti', rekla je Ella Dvornik, pokazavši i novu boju kose. Ivana Marić najavila je da bi ovog ljeta mogla nositi retro kostime. 'Ja trenutno u badiću izgledam kao moj sin', komentirala je Anđa Marić i nadodala da trenutno traži neku pravu ljetnu ljubav. Više možete pogledati u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.