Kaže Ella

'Nisam jedna od onih zbog kojih ćete dobiti trnce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je mnogi kritiziraju, kćer pokojnog kralja funka se na kritike se ne obazire baš previše.

Iako je mnogi kritiziraju, kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika na kritike se ne obazire baš kao ni na glasine da se seli u Japan. Ella Dvornik otkrila je da se ne smatra izvođačem zbog kojeg će se publika naježiti, ali smatra da osjećaja za scenu ipak ima.

>> 'Orgazam je blaženo stanje, kad si sjedinjen s univerzumom'

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!


Na njenom prvom koncertu možda i nije bilo puno ljudi, ali Ella Dvornik zna što želi.

˝Ja sam druga osoba, iz druge generacije, to nije moj stil. Moraš biti otkačen skroz, a ja nisam baš skroz otkačena, možda tako izgledam, ali nisam˝, odgovorila je na često joj postavljano pitanje vidi li se u funku koji je prodlavio upravo njen pokojni otac. Ona se, pak, više pronašla u japanskom jeziku i kulturi, pa ne samo da izgledom nastoji podsjećati na Anime junakinje već je i snimila pjesmu na japanskom jeziku.

Sve ovo rezultiralo je glasinama da se seli u Japan, što je Ella kategorički demantirala. ˝Pokvareni telefon. Izađe nešto negdje i ljudi napišu ono što misle da će svi kliknut, a svi Hrvati očito žele da se ja odselim u Japan. Namjeravam ga posjetit svakako, ako mogu ostat ostat ću, ali nije da imam neki plan˝, rekla je Ella. Na kritike se, kaže, ne obazire jer smatra da njezini spotovi i način života nisu provokativni te da na estradi postoji puno više izvođača koji su provokativniji od nje.

Ella je u trogodišnjoj vezi s Josipom Marićem, a planira li uskoro i stati pred oltar te kako zamišlja taj dan, pogledajte u priloženom videu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene