Elite Model Look Croatia

'Svi misle da sam neka oštrokondža i da ću ih pojesti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održan je casting za veliki izbor Elite Model Look Croatia. Dalmacija je oduvijek bila rasadnik ljepotica, pa nije podbacila ni ovaj put.

U Splitu je održan casting za veliki izbor Elite Model Look Croatia, koji je dio prestižnog svjetskog natjecanja za modele. Pomoću njega su karijere ostvarile Cindy Crawford i Gisele. Preko stotinu kandidata s istim ciljem -postati novo zaštitno lice izbora Elite Model Look Croatia stiglo je u Split. Iako su uvjeti za ovaj casting bili da kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172 cm, a za momke 183, Dalmacija nije podbacila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

'Ja nikoga ne želim uvrijediti i povrijediti i meni je užasno teško nekome reći oprosti molim te ti ne možeš stat u hlače koje će ti oni dat na reviji. Mi ćemo te ovdje puno manje povrijedit nego što će ti tamo nekva babetina ili nekakav gad u Francuskoj reći debela glupačo mrš doma', rekla je Mare Milin. Iako je Mare bez dlake na jeziku, kandidati su se najviše bojali naše nauspješnije manekenke Kristine Šalinović.

'Ne znam zašto imam takav utjecaj na ljude. Inače, svaki put prije nego me netko upozna misle da sam neka oštrokondža i da ću pojesti ljude, ali mislim da je to do crta lica ili moje ozbiljnosti', rekla je Kristina. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene