Proslava 16. rođendana hrvatskog izdanja časopisa Cosmopolitan započela je prvom samostalnom revijom modnog dvojca ELFS. Za svoju je muzu simpatični dvojac izabrao Maju Šuput.


Uz slavljeničku tortu prigodne ružičaste boje, svoj šesnaesti rođendan proslavilo je hrvatsko izdanje časopisa Cosmopolitan. Upravo su za ovu prigodu okupili djevojke koje su prototip Cosmo djevojke.

I zakopčana do grla pokazala je više nego druge

Vezani članci Slika nije dostupna O tračevima oko plastične operacije: 'Moje lice će se još mijenjati' Slika nije dostupna 'Ponosna sam što mogu reći da razmišljam o seksu'

'Djevojka ili žena koja želi raditi na sebi. Koja prihvaća život. Prihvaća sve izazove koje joj donesu, ne boji se radit na sebi, ne boji se napredovat, ne boji se suočit i sa ljubavnim problemima ali uvijek traži rješenja za to. Cosmo je tu da ju malo pogura u svemu tome da je malo pogura', poručila je urednica hrvatskog Cosmopolitana Marijana Filipović Grčić.

Modni dvojac Elfs večer je začinio svojom prvom samostalnom revijom, a njihova nova modna muza je pjevačica Maja Šuput koja je otvorila reviju s pjesmom 'Djevojačko veče'.

Dobro će izgledati i novi njezin spot koji će uskoro snimiti za istu pjesmu. Scenarij počinje ležernim druženjem prijateljica... 'I onda kad nas alkohol krene, mislim, mi naravno ne pijemo na snimanju, onda jel, probudit ćemo se sa bebom, tigrom, striperima, ono sve normalno...', otkriva Maja i poručuje: 'Ja sam bila na mnogim djevojačkim večerima, vjeruj mi. Svašta se događa. Ali ja sam ti ko' svećenik. Dalje iz moje crkve ne ide. Detalja nema.'


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook