EKSKLUZIVNO

Sa Severinom u Beogradu: Evo što je njezin sin dobio od Ronalda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijetko koji medij ima pristup u zakulisje koncerata jedne od naših najvećih regionalnih zvijezda Severine. No mi imamo ekskluzivan uvid u pripreme prije njezina velikog dvostrukog koncerta u Beogradu.

Severina Vučković je pred našim kamerama inMagazina pokazala kako se upjevava u toaletu, imitirala je Doris Dragović, a zavirili smo i u njezinu garderobu te otkrili kakva je šefica svojim stilistima.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Severina održala koncert za Valentinovo u Beču - Otkrila nam tko je može osvojiti i za čime žali!

U dvorani Sava Centra u srbijanskoj metropoli Seve je prvi put zapjevala davne '87. 'I ovo je jedna od najljepših pozornica koja postoji. Postoje Arene, sad su izgrađene velike dvorane ali ova ima dušu... kad se osjeti ovaj drveni pod... To se vidi da je pod na kojem su pjevali izvođači iz svih svjetskih zemalja, naših zemalja. To je pod sa patinom, volim ove podove', rekla je Severina koju na velikim koncertima iz prvog reda uvijek prati i jedan poseban obožavatelj – sin Aleksandar.

'Pa malo smo bili bolesni tako da pravi rođendan tek slijedi sa djecom. To je lipo kad se rođendani nastavljaju i slave više puta, kad se repriziraju. Moram reć da je on jedno sretno dijete. Dobit za rođendan potpis svih igrača Reala uključujući i Ronalda i to na dresu. To je velika stvar', poručila je poznata mama.

Kada su u pitanju velike stvari, ali i teški trenutci, Severina zna na koga se može osloniti. Majka Ana ponosna je na uspjeh svoje kćeri. A kako je bilo na koncertu pogledajte u VIDEO prilogu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene