Ekskluzivno

Nina Badrić ostaje u Americi?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekskluzivno vam donosimo djelić atmosfere s koncertne turneje Olivera Dragojevića po Sjevernoj Americi kojemu se priključila i Nina Badrić.

Legendarni pjevač Oliver Dragojević pozornice u velikim dvoranama, od Vancouvera preko San Josea do New Yorka, dijeli s vrsnim glazbenicima - Ninom Badrić, Tedijem Spalatom i prvom pjevačicom grupe Magazin Ljiljanom Nikolovskom.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Oliver Dragojević podijelila uspomenu Nina Badrić se prisjetila Olivera uz jednu od njegovih najdražih pjesama: "Takav se više roditi neće..."

Nesebična strana slavnih lica - Svi pomažu žrtvama poplava!

'Iznad svega biti s Oliverom na ovoj turneji, velika radost i čast, još skupiti ekipu pored Olivera koji sve ovo drži i nosi, Tedi i Ljiljana, mislim da smo sjajna ekipa nas četvero i otkad smo krenuili na put, sjajno se zabavljamo i odlično muziciramo', rekla je Nina. Ljiljana Nikolovska u San Pedro je stigla iz Los Angelesa u kojem zivi. Nina ju je prvi put upoznala za vrijeme nastupa u Vancouveru.

S obzirom na planove koje ima, nije nemoguće da se barem na neko vrijeme i Nina preseli u Ameriku. 'U New Yorku ću ostati još 8 dana, imam u planu snimit jedan cd, neću ništa najavljivat, osim što ću reći da je ovo takav maturalac, takav blagoslov, ne znam jel mi ikad bilo ljepše u mom poslu, biti s nekim na putu, imat s nekim koncerte, i imat tu privilegiju učit od Olivera kako šarmira na prvu publiku', dodaje pjevačica.

No u ovim teškim trenucima prije svega u mislima su s ljudima stradalima u poplavama te u dalekoj Americi aktivno sudjeluju u prikupljanju pomoći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene