Ekskluzivno

Ivica Kostelić o supruzi Elin i sinu: 'Teško je o tome pričati, to se treba doživjeti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpoznatiji hrvatski skijaš Ivica Kostelić od 365 dana ima tek 20 za odmor. A zadnjeg dana svojeg godišnjeg odmora našoj je ekipi dao ekskluzivni intervju.

Ivica Kostelić izdvojio je dragocjeno vrijeme kako bi dao ekskluzivni intervju za inMagazin. Razgovarali smo o supruzi Elin, malenom Ivanu, planovima za budućnost, a slavni skijaš progovorio je čak i Islandski. Ali sam početak intervjua rezerviran je za Ivičinu novu strast - jedrenje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Otkrila detalje Maja Šuput o svadbi i majčinstvu: ''Nenad i ja imamo spremna imena za djecu, ja bih sina, Nenad želi kćer''

Noć Kostelića: Ivica u društvu lijepe supruge, sestra Janica blistala

Ivičina ljetna avantura počela je kupnjom 6.5 metara dugačke regatne jedrlice. Malim brodom krenuo je iz Opatije i stigao sve do Dubrovnika.

Sin i supruga Elin sljedeće godine bi mu se mogli pridružiti na kraćim destinacijama. A što se tiče kulturoloških razlika pošto je u braku s Islanđankom, Ivica kaže kako mu je hrana najneobičnija.

'Jako puno miješaju slano i slatko, ali Elin zna pirpremati hrvatske specijalitete. Mi smo već dugo zajedno i ona je mnogo toga naučila iz hrvatske kuhinje i donijela je ono najbolje s Islanda', kaže Ivica koji sina uči i jednom i drugom jeziku. 'Mislim da je sasvim normalno da dijete uči svoj materiji jezik', priča Ivica kojega je rođenje sina promijenilo.

'Nema ničeg sličnog, nema bilo kojeg drugog odnosa s bilo kojim drugim čovjekom kao odnos između roditelja i djeteta. To je predivno iskustvo, teško je o tome pričati – to se treba doživjeti', iskren je naš najuspješniji skijaš.

Treninzi našeg proslavljenog skijaša izgledaju nevjerojatno. Neke od vježbi, nama koji se ne bavimo profesionalnim sportom, teško je zamisliti i da postoje. A da izvede jednu upravo takvu, kojima vježba ravnotežu, u zafrkanciji je izazvao i Cro Copa. 

Što je Ivica još otkrio pogledjate u videu inMagazina.

 

Danas je zavrsila moja ovogodisnja plovidba Jadranom s jedrilicom Mini 6.50 #508 "Teta Libera". Preplovio sam oko 420...

Posted by Ivica Kostelic on Monday, June 22, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene