Glumica iskreno

Ekskluzivno - Holivudska ljepotica: 'Nedostaje mi samopouzdanja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim što je jedna od najpoznatijih francuskih glumica, ova ljepotica voli putovati, čitati, pisati i slikati.

Na promociji novog spota Ivane Banfić 'Zlatno pravilo' bilo je u najmanju ruku zanimljivo. Ivana je promociju zamislila kao večer disco bowlinga, a tko se odvažio, a tko nije pokazati svoje umijeće u kuglanju, provjerila je Sanja Kuzmanović.

>> Tko je slovenski Justin Bieber?

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Osim što je jedna od najpoznatijih francuskih glumica, Audrey Justine Tautou, voli putovati, čitati, pisati i slikati. Ova 36-godišnja umjetnica osvojila je i Hollywood glumom u 'Da Vincijevu kodu' s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. S Ivanom Nanut u ekskluzivnom intervjuu pričala je o nedostatku samopouzdanja i kako se snašla u svijetu slavnih nakon planetarnog uspjeha u filmu 'Amelie'.

>> Inače izgleda tako čedno... u prozirnoj haljini otkrila previše!

Udruga Veliko srce Malom srcu bavi se djecom čije je zdravlje narušeno teškim srčanim problemima. Nedavno je pokrenuta humanitarna akcija kojoj su se priključile najveće domaće zvijezde kako bi pomogli dječici koja se hrabro bore za normalan život. Nenad Hervatin.

>> Pogledajte reakciju: Nakon šest godina susrela fatalnog Nikšu

U današnjem nastavku ekstremnog make overa nastavljamo s preobrazbom 38-godišnjeg Zagrepčanina. Vladimir Štimac pred našom će se kamerom podvrgnuti estetskim zahvatima. Jurica Radović.

Jeste li znali da je praunuk Dantea Alighieria bio zagrebački zet te da je na Gornjem gradu radio u jednoj od prvih zagrebačkih ljekarni? Ili kako je u hrvatskom glavnom gradu na prijelazu stoljeća bilo mnoštvo čudvotvornih lijekova koji su navodno liječili gotovo sve, a jedan od njih Elza fluid izvozio se čak u Ameriku. Zanimljivu stranu priče o povijesti ljekarništva u Zagrebu donose vam Priče iz davnine - Maruše Stamać.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene