Boris Novković (FOTO: Dnevnik.hr)
Boris Novković (FOTO: Dnevnik.hr)

Borisu Novkoviću je ovo prvi put da izvodi soundtrack.


''Čista ljubav'' ime je nove dramske serije koja ove nedjelje kreće s emitiranjem na Novoj TV, no i naziv pjesme koja je i najavna špica serije u izvedbi Borisa Novkovića. Samo nas par dana dijeli od premijerne epizode ''Čiste ljubavi'', a već danas u IN magazinu Petkom s Petkom gledatelji imaju priliku ekskluzivno pogledati video spot istoimene pjesme.
Borisu je ovo prvi put da izvodi soundtrack, te je ovim povodom izjavio: ''Zazvučalo mi je interesantno i kad sam čuo pjesmu sam odmah rekao kako mi je pjesma baš legla. Ima prizvuk neke nostalgije pa baš zvuči onako u mom retru.'' I autor pjesme Dušan Bačić je vrlo brzo vidio poveznice ove melodije upravo s Borisovim opusom te je rekao: ''Kad sam nekako čuo što sam napravio, jednostavno, prva asocijacija je bio Boris''.

Boris Novković (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako je izgledala atmosfera na snimanju spota, što za Borisa znači ljubav, te kakva su danas njegova razmišljanja o braku gledatelji imaju priliku saznati u IN magazinu, ali i premijerno pogledati video spot koje je između ostalog i prepun uzbudljivih kadrova i živopisnih likova nove dramske serije ''Čista ljubav''.

Boris Novković (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim spota, današnja emisija Petkom s Petkom ugostila je i legendarnog Željka Bebeka, te će gledatelji imati priliku po prvi puta poslušati pjesme s njegovog novog albuma 'Ono nešto naše''. Po prvi puta u emisiji gostovat će i njegova supruga Ružica Bebek koja će ispričati kako je počela njihova ljubavna priča, a sin Zvonimir će s ocem stati na binu i zasvirati gitaru. Uoči početka prikazivanja serije Nove TV 'Čista ljubav' IN magazin donosi i razgovor s glumcima Momčilom Otaševićem i Nives Celzijus koji su dobili zadatak dočarati spotove nekih od najpoznatijih pjesama Bijelog dugmeta.

Čista ljubav (FOTO: Dnevnik.hr)

Ne propustite IN magazin Petkom s Petkom danas od 16.10 sati na Novoj TV!

Čista ljubav (FOTO: Dnevnik.hr)