Odmah po dolasku u Dubrovnik, ekskluzivno za inMagazin britanska zvijezda Bryan Ferry dao je intervju.


Tvorac legendarnih hitova 'Let's Stick Together' i 'Slave To Love' večeras će nastupiti na Stradunu, a Gradom je oduševljen.

Vezani članci Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Legendarni Tom Jones u Dubrovniku rasplesao 1000 sretnih obožavatelja: "On je seksi, jako seksi čovjek" Tom Jones (Foto: Getty Images) Legendarni glazbenik održati će koncert u Dubrovniku, od organizatora tražio samo jednu stvar

S glazbenom smo zvijezdom Bryanom Ferryjem razgovarali i teškom periodu u njegovom životu jer se prije svega mjesec dana razveo od trideset godina mlađe Amande Sheppard. 'Srećom, jako sam zaposlen i stalno radim s ljudima. Prilično sam uključen u razne stvari, dobro je biti aktivan. Ne volim biti sam jer volim društvo', kaže Bryan koji je u Dubrovnik stigao sa sinovima.

>> Bryan Ferry u Dubrovniku: 'Koncert ću pretvoriti u rock show'

Inače nastup Bryana Ferryja poklon je građanima povodom stotog rođendana hotela Excelsior. U tu čast na svečanoj večeri izjavu nam je dao i najbogatiji Hrvat, inače unuk Andronika Lukšića i poznati biznismen. Dubrovački koncert na kraju će se pretvoriti u pravi rock spektakl. Ali upravo jazz uradak doveo je do toga da Bryan Ferry potpiše deset pjesama za film Veliki Gatsby.

Bryan Ferry jedan je od začetnika takozvanog glam rocka koji je postao misao vodilja za brojne bandove osamdesetih, kao što su Duran Duran ili Spandau Balleta. Njegov scenski izgled koji je oduvijek podrazumijevao odijelo, osmislio je sam. Pogledajte cijeli intervju u inMagazinu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook