Serija 'Sila' u kratkom je roku osvojila gledatelje u Hrvatskoj, a sada vam donosimo pravu ekskuzivu! Ivana Nanut imala je intervju sa samim Boranom agom, novim miljenikom žena!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Filmska šminka Majstori filmske šminke svjetske zvijezde dovode do neprepoznatljivosti, otkrili su nam tajne svog zanata Julia Roberts Prirodno je najbolje: Koje se to rijetke holivudske zvijezde opiru trendu estetskih zahvata?

Naša novinarka inMagazina Ivana Nanut potegnula je sve do Istanbula kako bi intervjuirala popularnog glumca Mehmeta Akifa Alakurta poznatijeg kao Boran aga iz turske dramske serije Sila. Sam intervju se održao u poznatom hotelu Ciran Palace, što je i predložio sam glumac.

EKSKLUZIVNI intervju s Boran agom pogledajte DANAS od 17. 25 u inMagazinu!

S obzirom na loše vremenske uvjete (kišu i vjetar), Mehmet je Ivani poput pravog gentelmana ponudio svoj sako. Popularni Boran aga sve je uspio šarmirati, a s Ivanom je pričao o seriji SILA koja ga je proslavila.

>> Znate li zašto je Boran - AGA?

Sila je u Turskoj bila gledanija i od nogometnih utakmica, a s gledateljima Nove TV će podijeliti dogodovštine sa snimanja, što trenutno priprema, kakav je privatno kada se ugase kamere, koji su mu hobiji, kakve žene voli, gdje se vidi u budućnosti, kako se sjeća svojih manekenskih dana, te pitanje za milijun kuna - je li trenutačno zaljubljen!

Popularni Boran je već bio u Hrvatskoj

Mehmet je Ivani priznao kako je u studenom prošle godine bio u Hrvatskoj sa prijateljima, te kako će se svakako vratiti, jer je naravno ostao oduševljen ljepotom Dubrovnika.
Najavio je i skori odlazak u Los Angeles kojeg će posjetiti privatno s prijateljima, s obzirom da jako voli putovati, pa namjerava iznajmiti automobil i voziti se do Las Vegasa ili San Francisca.

A ako se pitate čemu brada, Mehmet ju je pustio zbog nove uloge o kojoj još nije želio pričati. 'Ja sam Mehmet Akif Alakurt i pozdravljam sve gledatelje Nove TV', na kraju je i poručio sam Mehmet. Ne propustite njegov veliki intervju!

Pratite li seriju Sila?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook