Šef Formule 1 na svojoj luksuznoj jahti krstari Jadranom. Dio svojeg odmora odvojio je i samo za naše kamere otkrio što misli o činjenici da je njegova bivša supruga Slavica u Dubrovniku kupila kuću.


Kada se Bernie Ecclestone 2009. razveo od Slavice, te joj s uplaćene 1.2 milijarde dolara omogućio titulu najbogatije Hrvatice, svi su mislili da ga u Hrvatskoj više nećemo često viđati. No on se i danas drži svog obećanja da će Jadran posjećivati svake godine. U obilasku Dubrovnika nije ga zaustavio ni ljetni pljusak.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić otkrila nam je koji joj je neostvareni san, ali i koja je njezina pjesma najdraža suprugu Vedranu Ćorluki Slika nije dostupna Mogul u Splitu odmara s bivšom i njezinim suprugom: 'Hrvatska je raj'

Glas o ljepotama Jadrana širi se diljem svijeta: Nova tura poznatih na moru

Berni Jadranom krstari na jahti Petara sa svojom novom suprugom Fabianom Flossi s kojom se vjenčao 2012. godine. Par s društvom uživa u kupanju, skijanju na moru i druženjima uz lokalne specijalitete.

Na sedmodnevnom krstarenju obišli su Trogir, Hvar, Korčulu i Dubrovnik u kojem je Slavica početkom ljeta kupila ljetnu rezidenciju - ipak, on ne planira kupnju vile. 'Sretan sam što je ona sretna ovdje. Dobro je što sada ovdje ima kuću', kaže Bernie o bivšoj supruzi.

Ovu godinu Bernie će upamtiti i po tome što je u njoj nakon dvije unuke, dobio dva unuka. Naime, njegova kćerka Petra svih je iznenadila kada je u travnju rodila blizance. 'Unuci su dobro, sada su u Americi. S njima sam koliko stignem', poručio je vlasnik Formule 1. Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook