Borba za obitelj

Ekskluzivno smo razgovarali s holivudskim glumcem koji je živio bez struje i vode!

Jimmy Jean-Louis (Foto: IN magazin) Jimmy Jean-Louis (Foto: IN magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jimmy Jean-Louis (Foto: IN magazin) JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) Jimmy Jean-Louis (Foto: Getty Images) Jimmy Jean-Louis (Foto: Getty Images) +0 Jimmy Jean-Louis (Foto: Getty Images) Galerija

Naša novinarka Ivana Nanut u Monte Carlu je ekskluzivno razgovarala s glumcem podrijetlom iz Haitija. Jimmy Jean-Louis otišao je iz bijede i siromaštva kako bi svojoj obitelji pružio bolji život.

Na televizijskom festivalu u Monte Carlu novinarka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je s glumcem podrijetlom iz Haitija koji je otišao iz bijede i siromaštva kako bi svojoj obitelji pružio bolji život.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

"Odrastao sam u mjestu bez vode i struje. Bio sam jako siromašan ali blizak ljudima što mi je pomoglo da shvatim vrijednost nas kao ljudi. U životu nemate ništa osim ljudi kojima ste okruženi", priznao je Jimmy koji se iz Haitija preselio u Pariz i njegov se život itekako promijenio.

JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

"No onda dođete na bogatije mjesto i to vam postane manje vrijedno u odnosu na stvari. Trebalo mi je neko vrijeme da sve to procesiram i da se prilagodim. Naravno da mi je sve isprva u Parizu bilo čudno. Jedan dan nemam gdje prespavati, a drugi snimam spotove i upoznajem velike vođe poput Nelsona Mandele. Bilo je zbilja čudno. No to je samo dokaz da je život nepredvidljiv. Pomoglo mi je da shvatim samoga sebe i život te da si ne smijem postavljati nikakve barijere. Naučio sam da je sve moguće", otkrio je. 

Jimmy Jean-Louis radio je kao model za neke od najpoznatijih svjetskih dizajnera, glumio u spotovima Mariah Carrey i Georgea Michaela, da bi na kraju uspio i kao glumac, a jedna od najpoznatijih uloga mu je ona u seriji „Heroji“.

Jimmy Jean-Louis (Foto: Getty Images) Jimmy Jean-Louis (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Trenutačno glumi Dr. Gregoryja Ruvala u popularnoj američkoj seriji ''Claws“. U razgovoru s Ivanom Nanut, Jimmy je otkrio i zašto bi rado posjetio Lijepu našu.

JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) JimmyJean Louis (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene