Dao intervju Ivani Nanut

EKSKLUZIVNI INTERVJU Hugh Grant otkrio što ga je prestravilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hugh Grant dao je ekskluzivni intervju za Novu TV. Ivani Nanut otkrio je sve o svojoj obitelji, novoj ulozi i borbi protiv paparazza.

Donosimo ekskluzivu Ivane Nanut koja se u Londonu družila s neodoljivim glumcem Hughom Grantom. 56 - godišnji Britanac za sebe skromno kaže da je slavan postao pukom srećom. Otkrio nam je zašto mrzi biti poznat, kako bi reagirao da mu djeca požele biti dio showbiznisa te zašto bi za osobu koju voli bio spreman lagati.

Pogledaj i ovo showbuzz Svjetska ekskluziva Scarlett Johansson otvorila dušu našoj novinarki

Opće je poznato da britanski kralj romantičnih komedija zapravo mrzi biti slavan. Poznato je i to da mu se baš i ne da govoriti o svojim novim ulogama. A zna se i to da novinar nikada ne zna kakve će ga volje Hugh Grant dočekati jer su ga upravo britanski mediji i paparazzi doveli do netrpeljivosti koju osjeća prema sedmoj sili.

Njegov novi film 'Florence Foster Jenkins', u režiji Stephena Frearsa, inspiriran istinitim događajima, također je komedija. Priča je to o istoimenoj newyorškoj bogatašici, koja je, iako nije imala sluha, poželjela postati pjevačicom i održati koncert u prestižnom Carnegie Hallu. U njemu glumi uz Meryl Streep.

'Bio sam itekako prestravljen. Dobra je. Morao sam raditi neke stvari koje inače ne radim, ozbiljnu glumu, i bilo je zastrašujuće', rekao je Grant. Film mu je donio brojna priznanja i nagrade, ipak, Hugh danas rijetko glumi.

Budući da se već duži niz godina više bavi politikom, jedan je od osnivača neprofitne udruge „Hacked off". Ona pomaže žrtvama koje su zlostavljali britanski mediji, kako bi im se sačuvala privatnost. I sam je bio žrtva prisluškivanja novina u vlasništvu Ruperta Murdocha te su mu jednom i provalili u stan. Osim što je glumac i aktivist, Hugh je i otac troje djece.

'Da djeca žele u showbiznis, što bi im rekao?', upitala je Ivana slavnog glumca. 'Bila bi to noćna mora za mene, nije im dopušteno', rekao je Grant. Iako se bliži 60-oj, nikad nije stao pod nož, jer je potpuno cijepljen taštine. Upravo to čini ga najšarmantnijim britanskim glumcem ikad. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene