Renee Zellweger i Patrick Dempsey (FOTO: Dnevnik.hr)
Renee Zellweger i Patrick Dempsey (FOTO: Dnevnik.hr)

Slavni glumci dobili su poziv da dođu u Hrvatsku.


Simpatičnu Britanku u filmu i dalje glumi Renee Zellweger. Na samom početku se pohvalila kako bih vrlo rado posjetila Hrvatsku. 'Bilo bi lijepo skoknuti na jedan dan. Ja sam za. Idemo', kazala je glumica.

Iako je bilo potrebno mnogo vremena da se završi snimanje, glumački par Renée Zellweger i Patrick Dempsey tvrdi da je to isključivo zbog zabave koja nije nedostajala niti jedan dan na setu. 'Uživali smo na snimanju. Lijepo je', kazali su.

'Ona je voljena. Želite da dobro ispadne i da zabavite ljude', rekao je Patrick nakon što je priznao da mu je isprva bilo strašno što se našao u ovoj ulozi.

Patrick je nedavno završio snimanje serijala 'Uvod u anatomiju', našao je vremena za voziti utrke, pomirio se sa svojom ženom Jilian, a još uvijek ima titulu 'faktor x' zbog kojeg za njime uzdišu sve žene.

Nakon 6 godina pauze i uživanja u miru svojeg života, Renee se vratila na scenu. U međuvremenu napisala je scenarij za TV seriju. 'Bilo je vrijeme da prebacim fokus tako da mogu naučiti nove stvari i vidjeti jesam li sposobna za te stvari koje me zanimaju', otkrila je Renee.

Renee Zellweger i Patrick Dempsey (FOTO: Dnevnik.hr)

47-godišnja glumica zadnje dvije godine brani se od medija koji tvrde da je imala plastičnu operaciju, a u njenu obranu upravo je stao filmski kolega Patrick. 'Ja volim kada su žene prirodne, bez šminke', rekao je u intervju Ivani Nanut. Usporedio je to sa scenom iz filma - kada je Jack posjetio Bridget kod kuće i vidio ju kako izgleda prirodno, bez šminke, te se tada još više zaljubio u nju.

'Katkad je manje više. To je tko ste vi, duh vam je seksi i divan', otkrio je.

Ostatak intervjua pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.