Ekskluzivno

Roger Waters obećava predstavu koju ćete prepričavati unucima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uoči sutrašnjeg megaspektakla "The Wall" u Splitu, Roger Waters dao je ekskluzivni intervju našem novinaru Saši Knežić za inMagazin.

Suosnivač i glavni autor legendarne grupe Pink Floy, Roger Waters, svima koji dođu na Poljud obećava predstavu koju će prepričavati unucima. Između ostalog, Waters govori o ciglama koje sačinjavaju njegov zid, zašto na turnejama rijetko izlazi iz hotelske sobe te kako će izgledati njegov susret s hrvatskim braniteljima!

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je spremno 38 tisuća litara vode, 50 kamiona... Sve za sutrašnji spektakl!

>> Roger Waters stigao u Hrvatsku - Split spreman za spektakl!

'Kao da gledate najveci film u zivotu i slusate najglasniju muziku u zivotu, a i najizravnija je politicka odluka koju ste culi u zivotu!', kaže Roger o svojem showu. 'Ovaj show, jer u pisanju sam ocito bio pod dubokim utjecajem gubitka mojih djeda i oca u dva velika rata, 1. I 2. Svjetskom, osjecam veliku empatiju prema ljudima koji izgube svoje voljene, osobito djecu, roditelje, bilo koje srodstvo', dodaje glazbenik.

Smeta mu sto ljude usrecuje vođenje ratova protiv stvari koje ne postoje, poput rata protiv terorizma, koji smatra besmislicom i oksimoronom. Zato on radije bjezi u empatiju prema obiteljima poginulih, ali i prezivjelim ratnicima. Tako ce sutra na poljudu ugostiti 20-ak branitelja Domovinskog rata.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene