Svi ju vole

Jedina stanovnica imaginarnog sela Oštrovac: 'Nemaš sa kim razgovarati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U idiličnom okruženju žumberačkog gorja, u malom selu Kravljak, žive samo baka Jela, pas Gara, mačak i nekoliko kokoši.

Mnogi ljubitelji popularne serije zasigurno su se pitali koje su to živopisne lokacije na kojima se odvija snimanje. Ekipa In Magazina ne samo da će vas odvesti na jednu od njih već će vas upoznati i s jednom posebnom i jedinom stanovnicom tog sela - bakom Jelom.

Pogledaj i ovo Serija Kud puklo da puklo Poslastica za gledatelje Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"?

No baka odnedavno ima i nove goste koje uvijek s nestrpljenjem iščekuje kako bi joj uljepšali svakodnevicu, a to su junaci serije Kud puklo da puklo.

'Dugotrajno je sama biti, nemaš sa kim razgovarati, nemaš ništa, nije lijepo, nije lak život nije, ja se veselim kad ćete doći onda mi je lijepo taj dan', kaže baka Jela.

U iščekivanju druge sezone hit serije naša je ekipa posjetila set KPDP kako bi doznala tajnu uspjeha

Dani i noći su dugi pa sva događanja u popularnoj seriji vjerno prati, osim uživo, i na malim ekranima, ali favorita, kaže, ipak nema.

'Svi su prijazni i oni sa mnom i ja s njima i tako bilo mi je lijepo, a znalo bi biti cijelo dvorište puno', dodaje.

Zime su posebno duge. Kad padne snijeg ne može se nikamo pa su glumci iz uvijek zabrinuti za ovu 92-godišnju staricu. Nije važno to što nema trgovine jer sve što joj je potrebno sama uzgoji, kaže ova draga starica, uvijek spremna na šalu. Baka Jela još uvijek je vitalna i dobrog zdravlja, a što se recepta za dugovječnost tiče, kaže, postoji mnogo toga:

'Možda i zato što radim imam volju pa radim gibljem pa sam uvijek na friškom zraku možda mi je od tog da', kaže baka, a cijelu njezinu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene