U velikom stilu

Hrvati dobili ovacije i publici izmamili suze na oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski film 'Zvizdan' u velikom se stilu predstavio na filmskom festivalu u Cannesu.

Prema riječima direktora canneskog filmskog festivala, zaista smo se vratili u velikom stilu. Pljesak nakon projekcije u trajanju od desetak minuta, suze gledatelja i neizmjerna sreća cijele ekipe filma 'Zvizdan' Dalibora Matanića, obilježila je jučerašnji sunčani dan na Azurnoj obali.

Pogledaj i ovo Snježana Banović komentirala i kokainske zabave Naša redateljica bez zadrške oplela po Mataniću: "Ne vjerujem njegovu kajanju i mislim da uopće nije na liječenju!"

'Ovo je atak na sve koji mrze'

Mataniću je ovo četvrti dolazak u Cannes, a prvi puta s dugometražnim filmom. A kako se poznati hrvatski redatelj osjećao na canneskom crvenom tepihu?

'Jako specijalno! Jako smo bili mirni oko filma i super je kada dođe neka druga energija od publike', otkrio je Matanić. Crvenim tepihom oduševljena je i glumica Nives Ivanković. 'Prekrasno su nas primili ovdje, baš poput hollywoodskih zvijezda! Zanimljivo je, prvi a vjerojatno i posljednji put u životu ću to doživjeti na taj način', rekla je Nives pred kamerama inMagazina.

Pred povijesni trenutak – 'Ne mogu sebe gledati na platnu!'

Najveća podrška Mataniću u Cannesu bila je njegova trudna supruga Helena Minić Matanić, koja bi njihovo prvo dijete trebala roditi u kolovozu. 'Zapravo ništa još nismo pripremili za bebu, a Dalibor je u svemu predivan prema meni', otkrila je Helena koja naprosto blista.

Kako se ekipa filma 'Zvizdan' provela na canneskom crvenom tepihu, provjerite u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene