Glavni glumci predstave "Otpisane" otkrili su nam u čemu je tajna ove uspješnice s dasaka koje život znače.

Galerija


Predstava "Otpisane" obara rekorde posjećenosti. Glavni glumci predstave otkrili su nam u čemu je tajna ove uspješnice s dasaka koje život znače. "Doći u svoj grad i imati četiri rasprodane predstave unaprijed, dakle, samo na osnovu dobrog glasa. Ja ne mogu opisati to uzbuđenje, tu sreću i odgovornost, da opravdamo to povjerenje, ali splitska publika znam da ima toplo i otvoreno srce", rekla je Ecija Ojdanić.

Vezani članci Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti" Predstava Ecije Ojdanić - 3 Vrhunska imena domaće kazališne scene izmjenjivat će se na dvije ljetne pozornice: ''Čeka nas više od 70 predstava!''

Više od 25 izvedbi u samo 2 mjeseca dokaz je uspjeha ove predstave koja će vas nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima. "Na jedan lak način govori o teškim temama, kako dvije kućanice i jedna studentica dočekuju sirijskog izbjeglicu", priča Ksenija Marinković. Hipnotizirajuća predstava nastavlja sa svojim pohodom na domaća kazališta, a kako je krenulo - možda dobije i englesku verziju.

"To je stvarno dobra ideja i mislim da je to dobra stvar za sitcom za Novu TV jer sva četiri lika su jako živa, a zapravo je i svjetska tema. Da, evo to nam je sad sljedeći korak. Papa je i na Božić sam spomenuo migrante i da svi moramo moliti za njih i da ih moramo puštati. Jer to je grozno da u 21. stoljeću gdje imamo sve blagodati civilizacije beskrajno ugodnog života, odjednom padaju bombe i počne rat. Mislim da bi svi trebali biti otvorenih srca, domova ali i zemlje", zaključila je Ecija.

Što su još otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Slavko Sobin i Ecija Ojdanić (Foto: PIXSELL)
Slavko Sobin i Ecija Ojdanić (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell