Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ecija Ojdanić otvoreno progovorila o tome zašto je odlučila pokrenuti kazalište s fokusom na glumicama, kako uspijeva balansirati brojne obaveze i obitelj, tko su joj najveći kritičari i zašto joj je danas lakše skinuti se na pozornici i pred kamerama nego prije dvadeset godina.


Ravnateljica kazališta, kazališna i tv glumica, majka i supruga - Eciji Ojdanić doista ne nedostaje uloga. Svestrana glumica u iščekivanju je sedme premijere svojeg Kazališta Moruzgva. U novoj predstavi Miris lovine priču još jednom vode isključivo žene.

Vezani članci Ecija Ojdanić - 2 Split je "poludio" za hit-predstavom "Vla-Vla-Vlajland cabaret" u izvedbi kazališta Moruzgva! Ecija Ojdanić i Martina Stjepanović Naše glumačke zvijezde iznenadile zajedničkom fotografijom, svi se pitaju što to spremaju!

'Radi se o tri žene koje su zapravo povezane preko svojih supruga, nalaze se na večeri i tokom te večere međusobno otkriju kakvim prividnim životima žive', rekla je Ecija.

Od Hollywooda do malene Hrvatske, priznaje Ecija, ženske se glumice bore s istim problemom. A to su potplaćenost i manjak uloga, 'Ja mislim da su žene kao prvo nositeljice zanimljivih života koji nisu dvodimenzionalni. Mi smo vrijedne, radišne radnice, odgovorne, većina nas su majke, znači moraš naučit jedan multitasking i uvijek bit dobar na svim poljima'.

'Bilo bi nezahvalno od mene kukati nad ijednim segmentom života'

Nakon što je pokazala svu svoju raskoš u ulozi Bobočke ali i na snimanju filma Ministarstvo ljubavi, Ecija je dokazala kako samopouzdanje može samo rasti s godinama.

'Žena nikad ne može preskočit svoje godine, ja mogu izgledat dobro za svoje godine bile to tridesete, četrdesete, ili dvadesete', rekla je glumica.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook