Zvijezde danas odgovaraju na škakljiva ljubavna pitanja i otkrivaju svoje male ljubavne eksperimente kojima su začinili brak ili vezu. Ecija Ojdanić zna što razbija uspavanu bračnu monotoniju, Ivan Šarić svojoj boljoj polovici priušti kostimiranu zabavu u dvoje, a Maja Šuput priznaje koliko se puta probudila u postelji potpunog neznanca. Zvijezde su svoje male ljubavne eksperimente razotkrile Davoru Gariću za In magazin.

Galerija


Pred naše smo zvijezde ovog puta stavili ne tako jednostavan zadatak. Odlučili smo otkriti za kakvim malim eksperimentima posežu kako bi razbuktali ljubavni plam.

Vezani članci Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić progovorio o detaljima 15 godina dugog poznanstva s Majom Šuput: ''Ima nešto na što sam najponosniji u životu'' Damir Kedžo - 1 Donosimo omiljene metode kojom naše zvijezde tope kilograme, ključno je nekoliko stvari

Glumica Ecija Ojdanić je objasnila je li razigrano naštanje o drugom muškarcku prijevara bračnog partnera. "Pa ovo ni moj suprug ne smije gledati! Pa ja mislim da sve što pomaže dobrom i kvalitetnom intimnom životu, nije na odmet!", rekla je Ecija. 

Mali ljubavni eksperimenti pomažu i komičaru Ivanu Šariću. Otkrio je što bi preporučio kao osvježenje uspavane monotonije. "Uhhh, dvoumim se izmeu kostimirane zabave i ogledala na stropu. Ne. Kostimirana zabava! Tu bi bilo svašta. Glupo mi je reći, ali bilo bi tu i DC, Marwel, Batman, svi bi bili unutra!", ispričao je Ivan. 

Ana Begić Tahiri otkriva koja mnogima omiljena radnja u spavaćoj sobi kod nje ne dolazi u obzir. Naime, riječ je zavodničkom striptiz showu. "U mojoj spavaćoj sobi 2 sa 2, gdje stane samo krevet, bih se vjerojatno potrgala. Ili udarila glavom u zid! Koliko često? Nikoliko! Sljedeće pitanje!", naglasila je Ana. 

Iako je u sretnom braku i slatkom iščekivanju sinčića, Maja Šuput prisjetila se svojih malih ljubavnih eksperimenata iz mladosti. Pjevačica je otkrila koliko se puta u životu probudila u krevetu potpunog neznanca. "A mislim, stvarno bi bilo tragično da mi se nije dogodilo! Kad je žena u najboljim godinama i singl, mora se negdje poskliznuti!", rekla je Maja. 

Za one koji su se ''poskliznuli'' pa u svoj bračni krevet doveli nekog trećeg, Danijela Martinović ima rješenje! Pjevačica je progovorila o tome što bi učinila da partnera uhvati na djelu u zagrljaju s drugom.

"Ja bih rekla 'A da vidim kakva nam je cura!' Poznajemo li je možda?
Je li nam zgodna! Mislim, to je onda u tom trenutku naša cura!", rekla je Danijela. 

Lana Jurčević je otkrila što bi učinila kada bi joj partner predložio da u spavaću sobu dovede i svoju prijateljicu. "Pa popričali bismo o tome! Pregovarali bismo, pa ne znam šta bi bilo! Ne znam! Sve se razgovorom rješava", ispričala je Lana. 

Razgovor bi ipak teško riješio ovu ''pogrešku u koracima''! Katarina Baban je otkrila što bi učinila da joj dečko za vrijeme vođenja uzvikne ime druge žene, na primjer Nataša. 

"Ovo je dobro! 'Ko je Nataša?! Stani! Tko je Nataša? Onda kad bi krenuo 'Nisam rekao Nataša!', rekao si Nataša. Sad ćete i ti i Nataša i sad ide logično 'Daj mobitel!'", rekla je glumica. 

Ako partner u vašem mobitelu pronađe tajni popis suradnika za ljubavne eksperimente, mogli biste nadrapati.

Marko Grubnić progovorio je o tome nakon koliko partnera smatra da je osoba promiskuitetna. "Pa to je vrlo relativan pojam! Ja sam vrlo konzervativan po tom pitanju! Ja sam dosadan po tom pitanju. Meni je sve dvoznamenskasto - really", ispričao je modni stilist. 

Nekima je važna kvantiteta, a nekima kvaliteta! Slavko Sobin pojasnio je s kojom jurilicom bi usporedio svoj ljubavnički talent i otkrio je li riječ o trokolici, formuli ili svemirskom brodu. "Pričamo li trajanju ili o tehnici? Trajanje - formula u zavoju, a kvaliteta... Dat ću ti popis pa pitaj druge!", rekao je glumac. 

Ako su na ljubavnom polju jednako strastvene, predane i posvećene kao svojim poslovima, nema sumnje da ove naše zvijezde briljiraju i kad su u pitanju mali ljubavni eksperimenti kod kuće.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.