Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Duško Lokin za sobom ima 40 godina dugu karijeru. Osim po svojim pjesmama, pjevač je prepoznatljiv i po svojoj frizuri koja mu je gotovo postala zaštitni znak.


Dušku Lokinu ne smeta usporedba s kanarincem, štoviše, i sam se često našali na vlastiti račun. Tako su mediji nedavno objavili priču o sićušnom kanarincu koji frizurom, odnosno perjem na glavi, neodoljivo podsjeća na poznatog pjevača.

Znate li gdje je i čime se danas bavi Duško Lokin?

Vezani članci ERIC ERIC je objavio spot za pjesmu „Confidence“: "Ovo je prva pjesma koju sam napisao, posebno mi je draga" Disco Occulto Iza sebe već imaju dva izdanja, no ovaj bend iz Zagreba prvi studijski album najavljuje singlom "Motel P"

Dušku se njegov ptičji dvojnik toliko svidio da ga je odlučio angažirati u svojem novom spotu. 'U tom spotu glavna zvijezda će biti taj kanarinac i njegova djevojka koja dolazi iz Pariza, u krletki', priča Duško.

Iako je zakoračio u osmo desetljeće života, od čega je polovicu proveo na sceni, Duško Lokin i dalje s jednakim žarom uživa u glazbi. A potvrđuje to i činjenica da će ovih dana, u suradnji s hit mejkerom Rajkom Dujmićem, snimiti i novu pjesmu.

Pogledajte prilog o Lokinu u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook