Duško Lokin raspričao se o supruzi, nevjeri, striptizetama i najseksi domaćoj pjevačici.

Galerija


Davor Garić u "Paprenim kuglicama" ovog je puta ugostio legendarnog glazbenika Duška Lokina.

Vezani članci Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović otkrio tko mu je najvažniji u životu, ali i što to povezuje njega i Severinu Domenica (Foto: Instagram) Vatrenoj Domenici nije bilo lako: Velolučanka se uhvatila u koštac s vrućim i škakljivim pitanjima!

"Čovjek sa iskustvom, estradni lav", komentirao je Davor Duška koji je bez okolišanja otkrio nepoznate detalje iz svog ljubavnog i bračnog života.

No priznao je i kako je u mladosti bio puno nestašniji, jer mladost ludost, no i da danas malo više popije s vremena na vrijeme, posebno otkad se druži s Mladenom Grdovićem. "Umjesto da ja utječem na njega, on utječe na mene", kroz smijeh otkriva.

Ubrzo su krenula pitanja o bračnom životu, a Duško je odmah na početku priznao kako je "tu i tamo bio nevjeran". Ipak, od svoje supruge Anuške nikada nije čuo da ju boli glava kako bi izbjegla bračne dužnosti u spavaćoj sobi. A u znak zahvalnosti glazbenik je često bio romantičan prema njoj na svoj način.

"Vodio sam ju u Australiju na turneju, na putovanja u Ameriku, Kanadu, Njemačku... Nikad joj nisam kupovao cvijeće ili poklone, nego joj i dan danas poklanjam putovanja gdje god ona želi."

Priznao je i kako ga je supruga tek desetak puta dočekala bijesna doma nakon burne večeri s kojom čašicom previše, no ističe kako je to ništa ako se uzme u obzir da je s njom u braku više od 50 godina. "A ono u Australiji, Kanadi i Njemačkoj ona nije bila, a to se ne računa", kroz smijeh dodaje.

Istaknuo je i kako mu je najseksi domaća pjevačica Lana Jurčević, a da su pjevačice koje na pozornici pjevaju u golišavim izdanjima seksi. Priznao je i kako se dogodilo da je striptizeti zataknuo novčanice u donje rublje.

"Dogodilo se, svaki put kad bi ja i Grdović bili u Kanadi ili Australiji. Svaki put mi smo bili u prvom redu, pijača i svaki put po sto dolara. Sad će me žena ubiti na što sam pare bacio. Nisam ih bacio, to je uložen novac u dobar provod. Moja je supruga svašta prošla sa mnom, i ovdje i po svijetu i ona je jedna pametna i tolerantna osoba, bivša bankarica pa je uvijek znala raspoređivati novac. I dan danas ja svaki dan dobijem 10 kuna za kavu."

Što je još otkrio našem Davoru Gariću, saznajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima