Glumac Dušan Bućan jedan je od natjecatelja nove sezone showa 'Tvoje Lice zvuči poznato', a našu je ekipu ugostio na svojem ranču nedaleko od Zagreba.


Ljubimac Beg svakodnevno dočekuje Dušana na povratku iz Zagreba u selo Golinja, uz mješance Asa i Hanu Dušana prati u brizi za konje koje ovaj glumac uzgaja na svojem ranču. Ovdje u netaknutoj ljepoti zelenih obronaka Korduna prije nekoliko godina se glumac Dušan Bućan vratio na djedovinu. Odlučio je živjeti u jedinstvu s prirodom i uzgajati konje.

Vezani članci Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti! Maja Bajamić osma emisija TLZP - 7 Zbog ovih prizora nekima baš i nije bilo dobro, kolegama su se i oči morale zatvarati: "Ovo je bio nokaut u prvoj sekundi!"

MAJA ŠUPUT: 'Dugo sam se nećkala, no to je jedina emisija zbog koje sam žurila doma'

'Ljubav prema konjima mi je usadio moj djed jer je bio seljak poljoprivrednik bavio se sa konjima i volio ih je i od njega imam tu jednu ljubav, a koji u meni izazivaju jednu ljepotu ja uživam u njima uživam ih jahati sve što je na bilo koji način povezano s konjima u meni budi jednu sreću', rekao je glumac. Vrativši se u Hrvatsku ovaj pustolov dodatno se vezao za konje. S djevojkom Ivanom  je prošle godine na konjima jedanaest dana putovao do mora. Stigavši na Krk, čak su se s ljubimcima uputili i u shopping.

Dušan uskoro u popularnom showu TLZP

Za ovog vječnog dječaka život je igra, a avanture pronalazi svugdje. Posljednja je sudjelovanje u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pobjeda mu nije važna. Ono što želi je dati maksimum u svakoj izvedbi. Stoga danonoćno vježba, a posebno se priprema za preobrazbe u žene.

'Pripremam se sa štiklama, hodam, vrtim se, okrećem... pa onda cura umire od smijeha doma', kaže Dušan. Njegova djevojka Ivana najveća mu je potpora, a osvojila ga je tako što je potpuno drugačija od drugih.

'Ona bolje jaše od mene s obzirom da se godinama bavila s gimnastikom na konju dakle bila je kako bi popularno zvali cirkusna jahačica bavila se voltažiranjem na konju dakle puno je bolja od mene ja sam više ovako kauboj', kaže Dušan u čijim ćemo scenskim vratolomijama moći uživati ove jeseni u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook