Svi su bili tamo

Bivši nogometaš u centru pažnje: Na otvorenje stigla društvena krema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se jedan nogometaš okuša u biznisu koji ne uključuje otvaranje primjerice novog restorana, onda je svakako vrijedan pažnje.

Umjetnički paviljon gotovo je bio premalen za brojne osobe iz domaćeg kulturnog, sportskog i zabavnog svijeta koje su željele prve vidjeti najbolje iz kolekcije nogometaša Davora Vugrinca.

Pogledaj i ovo Izložba galerija kupola Izložbu misli "Izlog u izradi" nastalu kao dio projekta "Ljeto iz knjigu" možete pogledati u Zagrebu od 17. veljače

Davor Vugrinec nakon nogometa otvara - umjetničku galeriju

Remek-djela hrvatske moderne, koja najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige skuplja više od dvadeset godina, sa zanimanjem su promatrali, među ostalima, Ćiro Blažević, Đurđa Tedeschi, Vanda Winter i Ognjen Vukojević. Na otvorenju izložbe itekako je imao razloga da bude ponosan. Njegova kolekcija sve je ostavila bez daha.

Ova izložba još je jednom potvrdila koliko je zanimanje domaće javnosti za kolekcije u privatnom vlasništvu. Ne čudi to previše kada i struka priznaje kako kolekcionari zaista dobro rade ono što muzeji zbog financija možda i ne mogu. Autoru izložbe Igoru Zidiću pomagala je Vugrinčeva supruga Petra po struci kustosica. Kaže kako je i sama mnogo naučila od supruga koji je za umjetnost pravi stručnjak. Vugrinčeva izložba tek je prva u ciklusu "Privatne kolekcije u javnoj instituciji", kojim je Umjetnički paviljon, sudeći prema odazivu, itekako pogodio!

Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene