A tu je i zlatni gumb!

Zahtjevne akrobatske točke, glumac amater, ali i neobičan talent drobljenja oraha stražnjicom dočekali su gledatelje ovaj put!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vuković Milan Majstorović i Igor Mešin Anatacha Filimone na Supertalentu - 2 Anatacha Filimone na Supertalentu - 3 Laura Baćak - 6 Laura Baćak - 8 Laura Baćak - 1 Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Maja Šuput +12 Anatacha Filimone na Supertalentu - 1 Galerija

Zahtjevne akrobatske točke, glumac amater, ali i neobičan talent drobljenja oraha, lješnjaka i pistacija stražnjicom dočekali su gledatelje u drugoj audicijskoj emisiji Supertalenta. Martina je stisnula i svoj zlatni gumb koji je anđeoskim glasom izborila Anatacha Filimone.

Za svoju izvedbu pjesme Kiće Slabinca, Laura je osvojila jednoglasni DA!

Pogledaj i ovo Paula, Supertalent - 11 Šok i nevjerica! Nakon što je ovu Splićanku cijeli žiri otpisao, Davor je preuzeo stvar u svoje ruke: ''Ja ću ti reći što mislim...''

Publiku, ali ižiri osvojio je i glazbeni virtuoz na harmonici Šćepan Stojanović.

Unatoč želji i trudu, neki kandidati ove nedjelje nisu izborili prolazak u daljnje natjecanje. Mile Drmić publici je već poznat po sudjelovanju u talent showovima, a audicijskim nastupom u Supertalentu iskušao je svoju četvrtu sreću.

Iako je članovima žirija izvedba glumca amatera Gorana Vukovića u početku bila duhovita..

Ona ipak nije bila dovoljna za prolaz, što je gotovo dovelo do sukoba među njima.

Milan Majstorović, 87-godišnjak demonstrirao je svoj talent vaganja s metrom na voditelju Igoru Mešinu. No Milan ipak nije ostvario prolaz u daljnje natjecanje.

Španjolac Diez Soto u neobičnoj disciplini koja zahtjeva fizičku spremu drži čak četiri svjetska rekorda!

Pred žirijem demonstrirao je zanimljiv talent drobljenja oraha,lješnjaka i pistacija stražnjicom.

Zadivljujuće akrobatske plesne pokrete na pozornici pokazale su članice Cheerleading kluba Bravo. Malo pomutnje nastupom, stasom ali i imenom na pozornicu Supertalenta donio je i akrobatski performer ukrajinskih korijena Oleg Tatarynov.

Svoje zavidne pjevačke sposobnosti na pozornici pokazala je i Sara Županović i osvojila četiri DA!

No jedna jedjevojka imala ono nešto! Osamnaestogodišnja Anatacha Filimone izvela je emotivan i dirljiv pjevački nastup koji je podigao žiri na noge i izazvao gromoglasan pljesak publike.

Martina je Anatachu iznenadila zlatnim gumbom, a potom i zagrljajem na pozornici.

Ostala su još samo dva zlatna gumba – Jankov i Davorov. A pred nama je još nekoliko audicijskih emisija. Koji talenti će muški dio žirija razoružati? Tko će nas nasmijati, a tko rasplakati? Doznajte u sljedećoj emisiji SUpertalenta!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +9 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju neku drugu priču!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene