Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon jednogodišnje veze pjevačica grupe Colonia i njezin osobni trener, bjelovarski bodybuilder Miroslav Levak, uplovili su u bračnu luku.


Sudbonosno 'da' Indira Vladić i Miroslav Levak izrekli su u mjestu Jabučeta pokraj Bjelovara. Na ceremoniji vjenčanja bilo je stotinjak uzvanika. Tijekom slavlja Indira se i sama uhvatila mikrofona i zapjevala okupljenima.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo je njihov prvi zajednički intervju - ispričali svoju priču! Slika nije dostupna 'Udajem se vrlo skoro!'

Intimno vjenčanje, samo za užu obitelj i prijatelje, nisu propustili njezini najbliži suradnici.

Napokon vjenčani: Intimna svadba u vinariji

'Opće je pravilo da mladenku ne diraš bar dva tjedna prije vjenčanja tako da je nismo opterećivali, ali vjerujem da je uzbuđena', rekao je Boris Đurđević, Indirin kolega iz Colonie.

'Ma ona je brinula jel imamo mi sve. Ja sam joj rekla jučer ''opušteno, opušteno'', nismo mi bitni, važna si ti. Njoj je sve bitno, valjda su joj bitniji gosti nego ona sama što, eto, opet više govori o njoj', rekla je Valerija Đurđević.

U maniri prave profesionalke Indira je znatiželjne novinare počastila šampanjcem i jagodama. Nakon kratke ceremonije uslijedile su čestitke i dobre želje.

Budući da je Indiri ovo drugi brak, kolege iz benda dali su joj simpatičan savjet. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook