Počinje KPDP

Na setu popularne domaće serije: Što se događa kada se kamere ugase?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas počinje 2. sezona najgledanije domaće serije ''Kud puklo da puklo''. Popularna dramska serija osvojila je srca gledatelja ne samo u Hrvatskoj već i u regiji, a u međuvremenu je ''Kud puklo da puklo'' otkupljeno u više od 30 zemalja svijeta.

Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi i uigrana ekipa pokazali su se kao glavni sastojci recepta za uspjeh. Maleni Oštrovac, na rubu nacionalnog parka u Lici, i u novoj će sezoni dramske serije ''Kud puklo da puklo'' biti kulisa simpatičnog i živopisnog humora koji je osvojio srca gledatelja.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević podijelio dojmove Momčilo Otašević ne skriva koliko je uživao u dobro poznatom društvu: "Bilo je jako zabavno i opušteno, super sam se proveo!"

'Puno manje je tu fokus na nekakvoj romantici, što bi čovjek očekivao od ovog formata, a puno više neke zdrave satire koja nedostaje evidentno, ne samo u Hrvatskoj nego i na ovim prostorima', rekao je glumac Milan Kurspahić.

Kreveti su testirani, a oštorvačka Paris Hilton spremna je za otvaranje hotela 'Đurin san'

No osim zanimljive radnje i pomalo neobičnog formata, gledatelje su osvojili i likovi koje tumače naši poznati glumci.'To se desilo na kraju prve sezone i evo još mi se to dešava. Opet imamo situaciju može li Damir ili ne može, sad znamo da može, ali zašto nije napravio dijete, što znači da opet neđe ne može. Što je s Damirom? Tako da se Damir jadan, pravda, trudi, muči, radi na tome, pa ćemo vidjeti hoće li nešto napraviti', rekako je Momčilo Otašević.

A na setu je veselo i kad se kamere ugase. U to smo se imali priliku i sami uvjeriti. Šala na tuđi, ali i vlastiti račun, ni najmanje ne nedostaje.

Kako to izgleda pogledajte u prilogu inMagazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene