Sretni glazbenik

Dražen Zečić o svojoj supruzi: Ona je krasna osoba, ima ljubavi za svakoga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon korizmene pauze, Zečić se vratio svojim nastupima. Obožava svoj posao, a u tome ga podržavaju i najbliži.

Nakon korizmene pauze, pjevač Dražen Zečić vratio se nastupima. Bili smo na njegovu koncertu u primoštenskom klubu, gdje je sa svojim pratećim bendom i mnogobrojnim obožavateljima proslavio 20 godina zajedničke suradnje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

'Ja imam zahvala prema Bogu. Dao mi je lijep život, dao mi je obitelj, prijatelje, dao mi je i borbu što je i normalno u životu. Ali, barem da čovjek u jednoj sekundi osjeća nekakvu zahvalu ako je vjernik, a ja osjećam zahvalu', kazao je Zečić.

Autor brojnih hitova, zabavljač i pjevač koji uvijek čvrsto stoji na zemlji u šali kaže kako je odabrao najlakše zanimanje i da ga nikada ne bi mjenjao. 'Nedavno me kum pitao kako mogu u 5 sati ujutro pjevati. Pa rekao mu još mi je draže u 5 sati pjevati, nego u 7 kopati. Možda bi ja otišao kopat, ali ko će brate kopat isto je ovo lakše', rekao je Zečić.

Najveća životna podrška i bezuvjetni oslonac Draženu je supruga, za koju kaže da nije nje, ne bi ni on bio ovakav čovjek.

'Ona me uvijek razumjela, shvatila i jedna krasna osoba, Božje dijete, koja ima toliko strpljenja i toliko ima ljubavi za svakoga. Ja sam nekad temperamentniji volim onako izletiti, ali nema zla u tome, a ona to smireno pa kaže stani, stani, pusti', otkriva Zečić. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene