Zeko nogometaš

'Da sam bio dobar ostao bih, ali sudbina je htjela drugačije'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza Dražena Zečića je 26 godina uspješne karijere. U estradno nebo se vinuo napisavši pjesmu za legendarnog Mišu Kovača.

Osim za legendarnog Mišu, popularni Dražen Zečić pisao je pjesme za njegovu kćer Ivanu, ali i za Zlatka Pejakovića, Matu Bulića i mnoge druge pjevače. Mišu je upoznao '88. a već iduće ponudio mu pjesmu - što je Misšo i prihvatio. Ostalo je, kako se kaže, povijest.

Pogledaj i ovo Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 7 pjesme koje ne gube sjaj Pozornicom najveće dvorane u Hrvatskoj prošlo je 25 poznatih imena domaće glazbe: ''Prijatelji me zovu stoljeće, to je kao moj zaštitni znak''

Tko su najslušaniji, a tko najposjećeniji domaći izvođači

'Zahvaljujući pjesmi 'Vraćam se' i ja sam došao na estradu', kaže Zeko koji se prisjetio dana kada je sanjao o karijeri nogometaša. 'Ja sam trenirao u Hajduka, da sam bio dobar bio bi ostao; ali sudbina je htjela drugačije. I danas volim zaigrati nogomet, to je ljubav koja je ostala', kaže pjevač.

Jedan dan sa zvijezdama: Ekskluzivan uvid u život Dražena Zečića

Brojnim nagradama, te popunjenim rasporedom gaza, dobio je potvrdu da je to bila dobra odluka. 2009. objavio je i svoju prvu zbirku poezije. Ipak, druga neće tako skoro. Trenutačno se radi na novom albumu. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene