Dražen Turina, poznatiji kao Šajeta, vratio se na glazbenu scenu. Nakon 12 godina autorske pauze, novom pjesmom '''Žena, majka, predsjednik'' nastavio je svoj predsjednički opus.


Pjesmu ''Party za ekipu'' koja govori o bivšem predsjedniku Stipi Mesiću, i dan danas rado zavrtimo na cd playeru. A nakon gotovo 12 godina stanke, iz radionice istarskog kantautora Dražena Turine, odnosno Šajete, nedavno je izašla nova pjesma.

Vezani članci Lana Škrgatić Glazbenica Lana S. objavila pjesmu "Sigurno u treću" prožetu zanimljivim spojem nekoliko instrumenata Jessa Talentirana glazbenica Jessa ostvaruje svoje glazbene snove s producentima Eda Sheerana, grupe U2, Lady Gage i Kylie Minogue

'S obzirom da ja imam već imam niz pjesama o predsjednicima. Uvijek su neke reference, imali smo sa Franjom Tudmanom i Titom i mandarinima i Brijunima, sad idemo dalje', rekao je Šajeta. ''Žena, majka, predsjednik'' nastavak je Sajetina predsjedničkog opusa. U svom prepoznatljivom satiričnom stilu opjevao je tako bivšeg predsjednika Ivu Josipovica i novoizabranu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. 

Nova pjesma i spot Ane Rucner 'Habanera': 'Osobno sam očarana ovim gradićem'

Sam Stjepan Mesić odobrio je njegov tekst 'Party za ekipu' prije izlaska. Sa Kolindom, osim rodne Rijeke ima jos ponešto zajedničko. 'Puno priča o toj čakavštini, a s Grobnika dolazi, ne čujem tu čakavštinu u njezinom govoru, a ona ne govori kao i mi, ali možemo reć da je iz naše županije pa je već to velika stvar', rekao je Dražen.

No štošta se drugo promijenilo u njegovu životu - oženio se, postao otac i, kako kaže, prisilno se smirio. Iako kao mladić nikada nije previše razmisljao o obiteljskom životu, kada je upoznao sadašnju suprugu Natašu, shvatio je da se u tome želi ''okušati''. Prije 6 godina postao je otac dječaka kojem su ime dali Zvane.

Kako se snašao u ulozi oca pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook