Tata Ivčić

'Drago mi je što se čuva uspomena na njega!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'I onda kad ne bude nas bilo, pjevat će se pisme naše', pjevao je daleke '85 Tomislav Ivčić, a iako već dvadeset godina nije među nama, njegove pjesme i dalje žive

 Baš kao što i on nikada nije zaboravljen. Pokazao je to sinoćnji veličanstveni koncert u HNK Zadar pod nazivom 'Sjećanje na Tomislava Ivčića', za koji se danima tražila ulaznica više. U večeri natopljenoj emocijama najponosnija su bila njegova djeca, kćer Kristina i sin Ivan.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

>> Najsretniji trenuci Tomislava Ivčića u videu: 'Sjećanje na tatu'

'Drago mi je što se tako obilježava naš otac i što se čuva uspomena na njega, jer ono najvrijednije što je otac ostavio sigurno je njegova publika, koja i danas postoji', rekla ja Kristina Ivčić.

Život jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača svog vremena naglo je prekinut 4. ožujka 1993. u teškoj prometnoj nesreći u Zagrebu, ali njegov osmijeh i pjesme zauvijek su u srcima njegovih najbližih.

'Dosta se sjećam unatoč tim godinama. Dosta se mogu sjetiti kroz slike, ali svakim danom ga sve više upoznajem kroz njegove pjesme i kroz njegove prijatelje, kroz stare priče i ovo večeras. Znači, tu su bili svi njegovi prijatelji iz mladosti, to je bilo i moje sretno djetinjstvo i to je neopisivo', zaključio je Tomislavov sin Ivan.
Kako je bilo na koncertu, pogledajte u prilogu inMagazina!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene