Neraskidiva veza

Jedna od naših najvećih glazbenih diva Doris Dragović pripremila je pravo glazbeno iznenađenje!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović i Mario Budimir Grupa Viva Grupa Viva Mario Salvador i Toni Rajnović Doris Dragović Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 7 +5 In Magazin: Doris Dragović - 6 Galerija

U suradnji s grupom Viva, koju je proslavio duet s Giulianom "Šteta duše, šteta tila", Doris Dragović otpjevala je pjesmu koja slavi neraskidivu vezu majke i sina. Zašto je još, osim glasom, Doris zaslužna što Hrvatska ima himnu svih majki i sinova, otkriva naša Anja Beneta.

Sad već davne '92. u megahitu "Dajem ti srce" domovini je pjevala "rodila sam tebi sina", a tri desetljeća kasnije, Doris Dragović još jednom je sve majke ganula do suza. U suradnji s grupom Viva, naša glazbena diva opjevala je neraskidivu ljubav između majke i sina.

''S Doris se znamo cijeli život, njen bend poznajemo, prijatelji smo dugi niz godina i surađujemo tako da smo došli i zamolili Doris i rekli da bi to bila neka kruna našeg rada, da bi nam stvarno bila velika čast s njom snimiti duet i onda je rekla u startu dico moja, hvala Bogu da cu ga snimiti s vama, samo mi donesite lijepu pjesmu'', priča Toni Rajnovič, pjevač grupe Viva. 

Zanimljivo je da, iako su joj donijeli lijepu ljubavnu pjesmu, dečki iz grupe Viva od Doris su prvo "dobili košaricu".

"I to je bio okidač kako je nastala pjesma, iz njenog komentara smo mi napravili ideju da napravimo pjesmu o neraskidivoj ljubavi između majke i sina ...", priča Mario Salvador, frontmen grupe Viva. 

"Dva smo života" - nastala je u opuštenoj atmosferi zagrebačkog doma Nene Ninčevića. Za note su zaslužni članovi Vive Mario i Toni, a predivni versi potekli su iz Nenina kretivnog vrela.

Dok je Doris imala onu na tekst, Nenad Ninčević dao je duhovitu primjedbu na kadrove u videospotu koji su, osim u Spaladium Areni, snimani i u jednoj vinariji na poluootoku Pelješcu.

Ponosni tata Toni će uskoro dobiti treću kćer Mariju, kojoj su seke dale ime. A za kraj nam eksluzivno otkriva da je pjevačke snage već udružio s još jednom poznatom dalmatinskom materom.

''Snimili smo duet s našom prijateljicom Ivanom Kovač, s njom se stvarno dugi niz godina poznajemo i čak smo rodbinski vezani, u biti naš basista je s njom bliski rod. Snimili smo jednu prekrasnu pjesmu brzu, malo luđu, ali s njom ćemo još malo pričekati.", pričaju. 

Čini se da će dugoočekivani novi album grupe Viva biti pun pravih glazbenih poslastica.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene