Već se umorila

Tek joj je 21 godina, a već je spremna za mirovinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je dovoljno radila. Splićanka spremna za pauzu.

Održan je strukovni izbor za Model godine. Dok su neki modeli prvi put koračali pistom, u kategoriji fotomodela godine slavila je Splićanka Dora Vukušić. Kao da se pretplatila na lente, već je pobijedila na dva svjetska izbora za Miss.

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

Ljepotice je pjesmom zabavljao i Ivan Zak, koji je otkrio koje kvalitete preferira kod nježnijeg spola. 'U planu mi jest bila još jedna kruna, ali o tom potom. Mislim, 21 mi je godina, u Hrvatskoj mislim da nema niti jedna žena koja ima dvije svjetske krune i evo sad imam i strukovno priznanje, pa mislim da ću sad malo pauzirati', komentirala je splitska ljepotica.

Dora je otkrila i kako ju je jako teško osvojiti. Nije lako osvojiti ni Ivana Zaka. Nije dovoljan lijep osmijeh niti izgled. 'Šta vrijedi osmijeh ako nema ništa drugo? Mora imati to nešto, mora imati izgled, sve atribute', zaključio je Zak. Što su još ljepotice i ljepotani otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene