InMagazin od 17:20

Donosimo znanstveni izračun vjerojatnosti dobitka na kladionici

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I današnji inMagazin donosi vam pregršt novih i zanimljivih tema.

- Emisiju počinjemo ispoviješću bivšeg kockara te znanstvenim izračunom vjerojatnosti dobitka na kladionici profesora matematike Tonija Miluna. Vlado Milaković po zanimanju je doktor medicine, iz vojske je nakon četiri godine ratovanja umirovljen s činom pukovnika, imao je ženu i djecu te je živio lagodnim životom. A onda je iz dosade počeo kockati da bi nakon dvogodišnjeg izazivanja fortune završio gotovo bez ičega. U komuni Milosrdni otac blizu Slanog svoju je priču ispričao Saši Knežiću.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

- ˝Radi to nekom drugome˝ novi je singl karizmatičnog Lea. Nakon poduže studijske pauze, na njegovoj novoj pjesmi radio je poznati američki producent koji je zaslužan za uspjeh jednog od Beyonceinih albuma. A kako zvuči premijerno poslušajte u prilogu Sanje Kuzmanović.

- Kulinarsko natjecanje Biser Mora u organizaciji saveza kuhara mediteranskih i europskih regija, održano je 8. put na otoku Braču u mjestu Supetar. Tri stotine kuhara iz 14 zemalja, promoviralo je svoje vještine, pod budnim okom licenciranih sudaca. Zanimljivo je i da se u to vrijeme održavala utakmica Hrvatska - Srbija, a s obzirom na to da je bilo mnogo natjecatelja iz Srbije i Republike Srpske, svi zajedno navijali su za svoje momčadi i to, ni više ni manje, uz ćevape. Priča Vedrane Pribačić.

- Četiri godine od objavljivanja prvog samostalnog singla "Tebe voljeti", Ivana Marić predstavila je i svoj prvi album pod nazivom "Hodaj". Promociji su, unatoč snježnoj mećavi, nazočila brojna lica iz javnog života, kao i Ivica Skoko čiju je kreaciju nosila, a koji je po tom pitanju imao neke vrlo škakljive prohtjeve. Iva Divljaković.

- Nakon što je prešla 40-tu, život Lidije Šarić postao je prava noćna mora; izgubila je posao, zbog bolesti se udebljala, a onda je uslijedio i razvod. U trenutku kad je pomislila kako gore ne može pojavio se tračak nade koji će joj u potpunosti promjeniti život. Vrijeme je za ekstremni makeover Jurice Radovića.

- Ni danas nemojte propustiti slasni recept rubrike Blagdani s Podravkom.

InMagazin gledajte i danas od 17:25 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene