Nije više mala slatka

Domenica postaje vamp žena! Otkrili smo zašto ima samo jednu tetovažu, a htjela ih je još

Domenica (FOTO: Instagram) Domenica (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica (FOTO: PR) Domenica (FOTO: PR) Domenica (FOTO: PR) Domenica (FOTO: PR) Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) - 2 Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) - 1 +0 Domenica (FOTO: Instagram) Galerija

Donedavno je izgledala poput slatke tinejdžerice! No imidž djevojke iz susjedstva, u svojem novom videospotu, Domenica je baš, baš, zamijenila seksipilnim izdanjem. Mlada Velolučanka postaje opasna konkurencija svojim iskusnijim kolegicama.

Domenica Žuvela obožavateljima je priredila pravo iznenađenje. U novom vieospotu za pjesmu "Baš baš" pretvorila se u vamp zavodnicu. U izazovnoj crvenoj haljinici Aleksandre Dojčinović publici je odlučila otkriti svoju strastveniju stranu te "baš baš" oduševila mnoge pripadnike jačeg spola.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela "Morska vila" Naša lijepa pjevačica u bazenu pokazala oblikovano tijelo, a obožavateljima je priuštila najbolji mogući pogled!

"Uopće mi je neugodno kad slušam te vaše komplimente. Dobra stvar je da u spotu možeš biti bilo tko. Inače ne mogu se uopće zamisliti u crvenoj boji , i mislim da je to baš zato izabrano jer se ne mogu zamisliti u crvenoj boji i što bi rekla da ja nikad na sebe ne bi stavila kompletno crvenu boju, i nekako je baš to bio neki izazov'', kazala je Domenica.

Domenica (FOTO: PR) Domenica (FOTO: PR)

Samozatajna pjevačica svoj ljubavni život vješto krije od očiju javnosti. Ipak nam je otkrila je li ikad doživjela neuzvraćenu ljubav koju je opjevala u novoj pjesmi, a autorski je potpisuje bračni par Huljić.

"Ne znam, možda jesam , ali ne znam za to. Bolje da ne znam", kazala je.

Iako roditelji nisu bili prezadovoljni njezinom odlukom da tijelo ukrasi tetovažom, Domenica je svoje zapešće još davno ukrasila Chopinovim notama.

''Sreća da sam stala na ovoj jednoj , moji su roditelji rekli Domenica dosta je bilo tetovaža jer bi se pretvorila u slikovnicu. Da sam tada tetovirala sve što sam htjela sa 18 godina , dakle dobro pazite što želite'', iskreno govori pjevačica.

Premda nije ni sanjala da će postati pjevačica, danas se polako navikava na estradni život, tako i na susrete s obožavateljima.

Domenica (FOTO: PR) Domenica (FOTO: PR)

Što je još otkrila Domenica pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene